"emlőrák" vélemények

A vásárlói vélemények közjegyzői hitelesítés után, a vásárló által írt eredeti állpotban kerülnek feltüntetésre, így a szövegezésben előfordulhat fogalmazási és helyesírási hiba.

Tíz éve történt, hogy melldaganattal operáltak.

Tíz éve történt,hogy melldaganattal operáltak. A szokásos terápiák után dr.prof. Fachet Józsefhez fordultam. Benne nagyon megbíztam, hisz nagyon régen ismertem. Valamikor férjem közvetlen jô barátja volt. Amikor a férjemet 2000-ben szintén rákos betegséggel (tüdőrák) küzdött, még nem volt ez a szer abban a stádiumban, hogy ezzel segíteni tudott volna. Igy csak életviteli és orvosi tanácsaival látta el barátját Fachet doktor. Sajnos férjemet elvesztettük.

Hat évvel később nálam diagnosztizáltak mellrákot. Ismét a régi baráthoz, Fachet doktorhoz fordultam. Ekkor már létezett ez a gyógygomba készítmény. Két éven keresztűl rendszeresen szedtem.

Dr. Prof Fachet József nem csak mint orvos, hanem mint ember is kitünő és rendkívüli volt. Átlagon felüli intellektusa, empátia készsége a munkájának szentelt élete rendkivüli. Mindig szeretettel és hálával gondolok rá. Hat évvel később

– A hölgy kérésére nem jelenítjük meg a teljes nevét.

B. Lászlóné

2016.12.13