Termékeink

A Fachet termékcsaláddal a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, prémium minőségű készítményeket ajánlunk, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszert, erősíteni a szervezet védekezőképességét.

A Fachet gyógygomba készítmények receptjét és összetételét világszerte elismert tudományos eredményei alapján, dr. Fachet József professzor állította össze. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy az összetevők kizárólag a világ legjobb, természetes termőterületeiről származzanak. Mindez garanciát jelet a Fachet termékek kifogástalan minőségére és rendkívüli hatékonyságára.


FACHET VITAL DEFENSE BASIC
FACHET BASIC

A Fachet Vital Defense basic Prof. Dr. Fachet József kutatómunkájának köszönhetően olyan gyógygombák különleges kivonataiból áll, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszerünket.

9990 Ft / 120 kapszula

FACHET VITAL DEFENSE PLUS
FACHET PLUS

A Fachet Vital Defense plus szedése ajánlott az immunrendszer erősítésére, illetve sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az aktivitás növelése céljából, abban az esetben, ha kórós betegség nem áll fenn.

5880 Ft / 60 kapszula


Természetes C vitamin
Hosszú felszívódású, növényi kapszula klorofillal, rutinnal és bioflavonoidokkal​

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.

3490 Ft / 60 kapszula

3490 Ft

Orvos válaszol

Prof. dr. Fachet József, MD, PhD - orvosi csapata
Prof. dr. Fachet Jószef az MTA orvostudományok doktora. Munkásságát javarészt az életminőség javításának, az élet meghosszabbításának szentelte, a rákkutatás, valamint immunológia területén ért el kiemelkedő eredményeket.

Ha egészségügyi kérdése lenne, tegye fel bizalommal, hogy segíteni tudjunk Önnek. Minden betegség és páciens különbözik, a tények ismeretében az optimális adagolás beállításával, a Fachet termékcsalád segítheti gyógyulását.

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel,
Dr. Fachet József orvosi csapata

GYÓGYGOMBA VÉLEMÉNYEK VÁSÁRLÓINKTÓL!

Mladáncsics Tibor

Mladáncsics Tibor

Hirtelen történt minden. 2013-ban megtudtuk, hogy a férjem gégerákos...

Tovább olvasom...
Bach Borbála

Bach Borbála

Nagy lelki megrázkódtatás ért, ami miatt fizikailag is összetörtem...

Tovább olvasom...
Herczeg László

Herczeg László

10 éve 2-es típusú cukorbeteg vagyok, sajnos érszűkületem is van...

Tovább olvasom...

Az ön kosarában tétel van


Superum C

Természetes C vitamin

Tökéletes kiegészítője a Fachet Defense Basic és Fachet Defense Plus termékeknek!

A Superum C olyan prémium minőségű, elnyújtott leadású természetes C-vitamin készítmény, amely 8 féle növényi kivonat kombinációját tartalmazza.

Ez a növényi klorofillal színezett kapszula 500 mg C-vitamint, 300 mg citrus bioflavonoidot és 50 mg rutint, polifenolokat, továbbá réz- glükonátot tartalmaz. Emellett antioxidáns hatású acerola (Malpighia glabra), csipkebogyó (Rosa canina) kivonat, fekete áfonyából (Vaccinium myrtillus) kivont antocianin, és a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok is megtalálhatók a Superum C-ben.