Süngomba kivonat

süngomba kivonat 60 db kapszula

A süngomba (Hericium erinaceus) Európában honos, lombos fák törzsén élő gomba. A hagyományos kínai orvoslásban évezredek óta használják a szellemi teljesítőképesség növelésére, valamint kiválasztó- és emésztőszervi problémák (például bélgyulladás) kezelésére.
A Fachet süngomba kivonat nem gombaport, hanem standardizált, 3:1 arányú kivonatot tartalmaz, így biztosítva a legmagasabb hatóanyag-tartalmat.
OGYÉI szám: 7002-1/2021

2 munkanap

További információk

Kiszerelés

60 db kapszula

Alkalmazás

naponta 2×1 kapszula

4.290 Ft

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség (db) 23 +
Kedvezményes ár 3.968 Ft3.647 Ft

Süngomba kivonat

Hericium erinaceus extract

A Fachet süngomba kivonat 3:1 arányú kivonatot tartalmaz, vagyis a hatóanyagtartalma legalább háromszor magasabb az őrleményekhez, gombaporokhoz képest. Poilszacharid tartalom: min. 30%

Aktív összetevők egy kapszulában (446 mg): Süngomba kivonat: 250 mg.

Egyéb összetevők: zselatin, mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát.

Alkalmazás: felnőtteknek napi 2×1 kapszula.

Fogyasztást követően a flakon visszazárása ajánlott.

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni. Az étrend-kiegészítő kapszula fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Cukorbetegek körültekintően, a kezelőorvosukkal egyeztetve alkalmazzák! Amennyiben a gombakivonatra allergiás, a készítményt ne fogyassza!

Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC) tartandó!

60 db 0,446 g-os kapszula

Nettó tömeg: 26,76 g

Szeretné jobban megismerni a süngombát és a szervezetre gyakorolt pozitív hatásait? Olvassa el cikkünket! Tovább a cikkhez >>>