Immunerősítő csomag

Akció!

Immunerősítő csomagunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy a bezártság által fokozott testi- és lelki tünetek minél szélesebb körére kínáljunk gyógyírt, hogy immunrendszerét természetes módon erősíthesse: A Fachet Vital Defense Plus 3 féle immunerősítő gyógygombával, a Superum C magas C vitamin- és antioxidáns tartalmával, míg a Görög hegyi tea meghűléses tüneteket enyhítő, antimikrobiális és szorongásoldó hatásaival járul hozzá egészsége megőrzéséhez.

További információk

15.270 Ft 11.190 Ft

2 db vásárlása esetén: 10.620 Ft
3 db vásárlása esetén: 10.050 Ft

Immunerősítő csomag, nem csak járvány idejére

Mostanában mindenki jobban odafigyel az egészségére, fontosabbá vált a személyes higiénia és többet törődünk immunrendszerünk állapotával is. Ugyanakkor azonban a mozgásszegény életmód, a megváltozott táplálkozási szokásaink, úgy általában, újfajta életmódunk kihívások elé állítják szervezetünket. Az immunerősítő csomag összeállításánál arra törekedtünk, hogy mind testi-, mind szellemi egészségünk megőrzése érdekében a leghatékonyabb támogatást nyújthassuk.

Az immunerősítő csomag a következő termékeket tartalmaza:

Fachet Vital Defense Plus

Dr. Fachet József a Vital Defense Plus kifejlesztésénél a daganatos betegek számára megalkotott Vital Defense Basic-kal ellentétben elsősorban a mindennapi immunerősítést, az ehhez szükséges hatásokat vette figyelembe. A kínai hernyógomba (cordyceps sinensis) javítja a vér oxigénfelvevő képességét, energizál és növeli a teljesítményt. A pecsétviaszgomba (ganoderma lucidum) leginkább immunerősítő hatásáról ismert, de javítja a májműködést és élénkíti az anyagcserét is. A fodrosgomba (grifola frondosa) ezeket a hatásokat egészíti ki vitalitást növelő, szorongásoldó és a szervezet működési zavarait kiegyenlítő hatásával, ugyanakkor fokozza a többi összetevő hatását is. A termék a felszívódást segítendő természetes eredetű (acerola) C vitamint és rezveratrolt, antioxidánsokban gazdag kivonatot is tartalmaz.

Superum C

C vitaminunk nem véletlenül megrendelőink kedvence. A Superum C természetes összetevőivel, magas hatóanyagtartalmával többféle módon is támogatja szervezetünk működését. A C vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az antioxidánsok és flavonoidok pedig hatékonyan veszik fel a harcot a szerveztünkben felhalmozódó szabadgyökök ellen. A rutin, amellett, hogy segíti a C vitamin felszívódását, önmagában is érvédő, antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Immunerősítő csomagunk nem lenne teljes C vitamin nélkül.

Görög hegyi tea

Egyre gyakrabban lehet olvasni arról, hogy a felső-légúti megbetegedések megelőzésének az érdekében igyunk gyakran forró folyadékot, például teát. A Görög hegyi tea, más néven sármányvirág (sideritis) vagy vasfű talán az egyik legjobb választás ezekben az időkben. Ahogy a gyógygombák Távol-keleten, úgy a sideritis Európában használatos évezredek óta, hatásait a modern orvostudomány is elismeri. Azon túl, hogy csökkenti, a felső-légúti megbetegedések tüneteit, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és immunerősítő hatása is igazolt. Növeli a szervezet szerotoninszintjét, ezért kitűnő szorongásoldó, csökkenti az allergiás tüneteket és a légzési nehézségeket. Főzetként és forrázva egyaránt kellemes ízű, naponta többször is fogyaszthatjuk.

 

 

 

A táplálék-kiegészítők szedése nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és a testmozgást, valamint nem helyettesíti az orvosi ellátást. Amennyiben ön gyógyszeres kezelés alatt áll, a készítmény alkalmazását egyeztesse kezelőorvosával.