Immunerősítő csomag

Az immunerősítő csomag gyógygombákkal, C vitaminnal és D vitaminnal

Immunerősítő csomagunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy a bezártság által fokozott testi- és lelki tünetek minél szélesebb körére kínáljunk gyógyírt, hogy immunrendszerét természetes módon erősíthesse: A Fachet Vital Defense Plus 3 féle immunerősítő gyógygombával, a Superum C magas C vitamin- és antioxidáns tartalmával, míg a Vita D Ultra 4000  kiemelkedően magas D vitamin tartalommal járul hozzá egészsége megőrzéséhez.

2 munkanap

További információk

15.170 Ft 12.130 Ft

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség (db) 23 +
Kedvezményes ár 11.220 Ft10.311 Ft

Immunerősítő csomag, nem csak járvány idejére

Mostanában mindenki jobban odafigyel az egészségére, fontosabbá vált a személyes higiénia és többet törődünk immunrendszerünk állapotával is. Ugyanakkor azonban a mozgásszegény életmód, a megváltozott táplálkozási szokásaink, úgy általában, újfajta életmódunk kihívások elé állítják szervezetünket. Az immunerősítő csomag összeállításánál arra törekedtünk, hogy mind testi-, mind szellemi egészségünk megőrzése érdekében a leghatékonyabb támogatást nyújthassuk.

Az immunerősítő csomag a következő termékeket tartalmaza:

Fachet Vital Defense Plus

Dr. Fachet József a Vital Defense Plus kifejlesztésénél a daganatos betegek számára megalkotott Vital Defense Basic-kal ellentétben elsősorban a mindennapi immunerősítést, az ehhez szükséges hatásokat vette figyelembe. A kínai hernyógomba (cordyceps sinensis) javítja a vér oxigénfelvevő képességét, energizál és növeli a teljesítményt. A pecsétviaszgomba (ganoderma lucidum) leginkább immunerősítő hatásáról ismert, de javítja a májműködést és élénkíti az anyagcserét is. A fodrosgomba (grifola frondosa) ezeket a hatásokat egészíti ki vitalitást növelő, szorongásoldó és a szervezet működési zavarait kiegyenlítő hatásával, ugyanakkor fokozza a többi összetevő hatását is. A termék a felszívódást segítendő természetes eredetű (acerola) C vitamint és rezveratrolt, antioxidánsokban gazdag kivonatot is tartalmaz.

Superum C

C vitaminunk nem véletlenül megrendelőink kedvence. A Superum C természetes összetevőivel, magas hatóanyagtartalmával többféle módon is támogatja szervezetünk működését. A C vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az antioxidánsok és flavonoidok pedig hatékonyan veszik fel a harcot a szerveztünkben felhalmozódó szabadgyökök ellen. A rutin, amellett, hogy segíti a C vitamin felszívódását, önmagában is érvédő, antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Immunerősítő csomagunk nem lenne teljes C vitamin nélkül.

Vita D Ultra 4000

Sokáig úgy tartották, a D vitamin csupán csontjaink egészségéhez elengedhetetlen. Mára mára bizonyossá vált: a D vitamin mindezeken túl izomrendszerünk, keringési rendszerünk és immunrendszerünk megfelelő működéséhez is nélkülözhetetlen, sőt, számos daganatos megbetegedés esetén is csökkenti a mortalitást, növeli a túlélési esélyt. Mivel szervezetünk az őszi időszaktól kezdve kevesebb napfényhez jut, így a D vitamin szintézise is elégtelen lehet, ezért gyakran szükséges a pótlása. Ez az időszak egybeesik a légúti vírusfertőzések terjedésével, a D vitamin pedig egyre inkább hatásosnak tűnik ezek megelőzésében is.

 

A táplálék-kiegészítők szedése nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és a testmozgást, valamint nem helyettesíti az orvosi ellátást. Amennyiben ön gyógyszeres kezelés alatt áll, a készítmény alkalmazását egyeztesse kezelőorvosával.