Fachet Vital Defense és Plus

A Fachet termékcsaláddal a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, prémium minőségű készítményeket ajánlunk, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszert, erősíteni a szervezet védekezőképességét.

OGYÉI szám: 17513/2016 és 17519/2016

18.980 Ft

Fachet Vital Defense Basic

Fachet Vital Defense Plus

1db – 18.980 Ft / csomag

2db – 18.080 Ft / csomag

3db – 17.080 Ft / csomag

További információk

Fachet Vital Defense Basic

Kiszerelés

120 db kapszula

Alkalmazás

felnőtteknek napi 2×4 kapszula

Fachet Vital Defense Plus

Kiszerelés

60 db kapszula

Alkalmazás

felnőtteknek napi 2×1 kapszula

Termékleírás

A Fachet Vital Defense basic és a Fachet Vital Defense plus együttes szedése ajánlott azoknak, akiknél már kialakult krónikus betegség. A Fachet Vital Defense plusban megtalálható hernyógomba és acerola növeli a Fachet Vital Defense basic hatásmechanizmusást, és segíti a gyorsabb zavartalanabb felszívódást. A gyógygombák egyedi kombinációja az immunrendszer támogatásával hozzájárul a betegsegek legyőzéséhez. A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Alkalmazása

Fachet Vital Defense basic
Felnőtteknek napi 2×4 kapszula és a megfelelő felszívódás érdekében, C-vitamin bevitele ajánlott. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó előírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense basic kapszula 15 napra elegendő.
Fachet Vital Defense plus
Felnőtteknek napi 2×1 kapszula. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó előírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense plus kapszula 30 napra elegendő.

Fontos, hogy minden betegség más és minden beteg különböző, így ha nem biztos abban, hogy Önnek mi a legmegfelelőbb adagolás, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.