Rólunk

Miért egyedülálló a mi készítményünk?

A Fachet termékcsaláddal a legmagasabb elvárásoknak is mindenben megfelelő, prémium minőségű készítményeket ajánlunk az egészségük érdekében a legjobb megoldást keresők számára.

quote
Egyenesen a feltalálótól

A Fachet gyógygomba kivonatok egyedülálló hatékonyságára prof. dr. Fachet József több évtizedes szakmai munkássága és klinikai kutatási eredményei jelentik a garanciát. Kutatásainak köszönhető, hogy Japánban a gyógygomba speciális kivonatát gyógyszerré minősítették. Kerstin és Lentinán.

A Fachet gyógygomba készítmények receptjét és összetételét, prof. dr. Fachet József világszerte elismert tudományos eredményei alapján állította össze.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy a felhasznált alapanyagok kizárólag a világ legjobb, természetes termőterületeiről érkezzenek.

Prof. dr. Fachet József MD. PhD. az MTA Orvostudományok Doktora. Tanszékvezető Egyetemi Tanár, a DOTE Korélettani Intézet nyugalmazott igazgatója (rákkutató, immunológus).

A készítmény útja

A gyógygombák jótékony tulajdonságai nagyban függnek a származási helyüktől.

Dr. Fachet által kifejlesztett Fachet termékcsaládban található gyógygombák a világ legjobb természetes termőhelyeiről érkeznek az Ön otthonába, hogy a készítmények a legjobb minőségűek és hatékonyságúak legyenek.

Az út

Filozófiánk

Hisszük, hogy minden ember megérdemli a legjobb kezelést.
Hiszünk a prevenció erejében, abban, hogy az egészséges életmódért nekünk is tenni kell.
Hiszünk abban, hogy a természet a legjobb gyógyító.

quote
Páratlan hatékonyság az immunrendszer védelmében

Célunk, hogy megalkossuk azokat a készítményeket, amelyek segítségével egészségesebbé tehetjük az életünket.

A Fachet termékcsalád évtizedes tudományos munkásság, tapasztalat és tudás eredménye. Egészségvédő tulajdonságait szakmai publikációk sokasága támasztja alá.

Olyan gyógygombák páratlan egészségmegőrző hatásait foglalja magába, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszerünket.

Fachet termékcsalád

4 jellemző

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.