Csipkebogyó kivonatot tartalmazó C-vitamin

2 790 Ft
  • Kiszerelés: 100 db filmtabletta

  • Kiszállítási díj: 1.000 Ft

  • Legalább 10.000 Ft-os rendelés esetén a kiszállítási díj 0 Ft!


A C-vitamin még inkább fokozza a Fachet Vital Defense basic táplálékkiegészítő hatékonyságát. Elősegíti a gyógyító gombák felszívódását a vékonybélben, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk képes legyen megsemmisíteni a rákos sejteket.


MENNYISÉG

1 db vásárlása esetén

2 db vásárlása esetén

-10%

3 db vásárlása esetén

-10%

Termékleírás

A csipkebogyó értékét az adja, hogy amellett, hogy nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ezen kívül jelentős kálium-, magnézium- és A-vitamin-forrás is. Vérzéscsillapító és szíverősítő hatása mellett csökkenti a lázat és a vérhas kialakulásának kockázatát. Jól használható vérszegénység, cukorbetegség, magas koleszterinszint, reuma és egyéb fertőzéses megbetegedések esetén, enyhíti ezek tüneteit és hozzásegít a gyógyuláshoz.

Hogyan segít még a C-vitamin?

Az aszkorbinsav (C-vitamin) képes megkötni a rákkeltő szabad gyököket, amelyek megtámadják a sejtek DNS-ét, azaz az örökítő anyagot. Ennek következménye a rákos sejtek kialakulása és elszaporodása. Számos kutatás bizonyítja, hogy a C-vitamin gátolhatja a rákos sejtek fejlődését.

A gyorsan növekvő daganatoknak jelentős mennyiségű oxigént használnak fel, amihez egy enzimre van szükségük. Ez csak akkor működik, ha a szabad gyökök jelen vannak. Az aszkorbinsav képes megkötni a szabad gyököket, továbbá akadályozza az enzim működését, ezáltal a tumor kialakulását. A C-vitamin elsősorban a gyomor-, gége- és nyelőcsőrák kialakulásának kockázatát csökkentheti.


A Fachet termékcsalád tagjai

FACHET VITAL DEFENSE BASIC
FACHET BASIC

A Fachet Vital Defense basic prof. dr. Fachet József kutatómunkájának köszönhetően olyan gyógygombák különleges kivonataiból áll, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszerünket.

9990 Ft

FACHET VITAL DEFENSE PLUS
FACHET PLUS

A Fachet Vital Defense plus szedése ajánlott immunrendszer erősítésre, illetve sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az aktivitás növelése céljából, abban az esetben, ha kórós betegség nem áll fenn.

5880 Ft

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.