Orvos válaszol - Kérdések

Kérdés

Melanoma áttét esetén melyik gyógygomba ajánlott???

Katalin

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 10.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Van néhány olyan szövettani daganattípus, amelyek kezelése sajnos az átlagosnál is nagyobb kihívás, ezek közé tartozik a melanoma is. Korrekten közelítve kérdését gyógyulást a gombakészítményektől nem ígérhetünk, de a szervezetet képesek lehetnek jótékonyan támogatni több módon is. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Édesapám 80 éves. Gyenge a szíve, fullad. A vérnyomása azonban alacsony, soha sem volt magas. A szívvédő (Concor) gyógyszere nagyon leviszi a vérnyomását. Pacemakerrel él 10 éve. Kérem javasoljon egy olyan terméket, mely a szív működését támogatja, erősíti a szívizmot, de nem csökkenti tovább a vérnyomását.

U. József

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 10.

Tisztelt Uram!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Édesapjának a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni ugyanezzel a dózissal.

Ezen kívül fontos a megfelelő folyadékbevitel biztosítása és az állapottól függő fizikai aktivitás (kiültetés, séta, levegőzés).

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesapjának

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr. Cukor betegséget diagnosztizáltak. Gyógyszert szedek rá, de még mindig 10 főlött van az érték. Szeretnék segítséget kérni, milyen terméket javasol, és milyen dózisban. Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: É. Zoltánné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk. Kiegészítésként meghatározó lenne az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr. 62 éves vagyok, már egy éve küszködök vese problémával, ugyanis vesekőre műtöttek, de az egyik vesefunkció érték kevesebb a megengedettnél. 26 az érték. Egyébbként most állandóan kiugrik a vérnyomásom, 193/116 is van. Szeretném megkérdezni, hogy melyik terméket javasolja nekem. Szeretném megvásárolni amit javasol.Vérnyomásra szedek IRABEL, NARVA, AMLODIPIN-TEVA, NEVIBOLOL.

É. Zoltán

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Uram!

Köszönjük érdeklődését és bizalmát. Bár ez bizonyára így van, ezért csak jó szándékkal jelezzük, hogy az Ön nephrologiai gondozása alapvető fontosságú. Az Ön által írottak alapján a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Jó napot kívánok. A páromnak prosztata nagyobbodása lett , legyen szíves ajánlani a termékekből ,melyik lenne a célra vezető a gyógyuláshoz. Válaszát köszönöm.

H. Györgyné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 30.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az életkorral járó prosztata megnagyobbodás bizonyos mértékig természetesnek mondható. Kordában tartását segítheti a rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás, mely sem nyomással, sem túlzott erőkifejtéssel nem terheli az alhasi régiót.

A Fachet készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Párjának a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással. Rosszindulatú folyamat esetén más készítmény és adagolás indokolt.

Javasolt az étkezés célzott átalakítása, s népi gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

TISZTELT CÍM!
GOMBAALLERGIA ESETÉN SZEDHETŐ-E A KÉSZÍTMÉNY?
KÖSZÖNETTEL:
F. MIHÁLY

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 29.
Tisztelt Uram!
Köszönjük kérdését. Mivel nem tudható, hogy Ön mely gombának, mely részére/anyagára allergiás, nem törvényszerű, hogy bármilyen gomba fogyasztásakor az allergia jelentkezne. Mivel a Fachet készítmények gyógygomba-kivonatokat tartalmaznak, lehetséges, hogy semmilyen zavart nem okoz a fogyasztásuk, de ez nem zárható ki. Ezért a választott készítményt érdemes kis adagban kipróbálni, majd problémamentesség esetén az adagot kis lépésekben, fokozatosan emelni a terápiás szintig. Allergiás reakció híján a készítmény fogyasztható, ellenkező esetben a fogyasztást abba kell hagyni.
Tisztelettel kívánunk jó egészséget
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Jónapot kivánok!Egy nagyon fontos kèrdèsem lenne önhőz!Nagyon sokat fáj a hasam!94 kg vagyok!Sokszor ojan nekèzsèget èrzek a hasam ajján ojan mintha szèt durranna a hasam ajja!ès bekemènykedik!

T. Éva

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 29.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Azt javasoljuk Önnek, hogy a tisztánlátás érdekében egy gasztroenterológiai/belgyógyászati kivizsgáláson vegyen részt mielőbb, amely tisztázni fogja panaszai hátterét és azoknak megfelelő célzott kezeléssel Ön megszabadulhat ezektől, továbbá jó esetben megnyugtatja Önt, hogy nincs komoly probléma.
Kiegészítésként, általkános erősítésre, az immunműködés támogatására a Fachet Vital Plus nevű gyógygomba-készítmény fogyasztását javasoljuk Önnek 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, mielőbbi gyógyulást
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Szep jo napot.
Attetes daganatos betegsegben szenvedonek ajanlott ez a fajta terapia? Hasnyalmirigytol indult de sajnos mar egesz szet van szorodva. A majon,horgoknel,tudon,nyirokcsomokban…
A keedesem az lenne h melyik keszitmenyt milyen adagolassal javvasolja ha ugy latja jonak h hasznalhat.
Valaszat elore is koszonom.

O. Piroska

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 26.

Tisztelt Hölgyem!

Sajnos vannak bizonyos daganattípusok, melyek különösen nagy kihívást jelentenek, ezek közé tartozik a hasnyálmirigy érintettsége is. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. A kérdés az, hogy ezeknek a változásoknak a létrehozására van-e elegendő idő, amikor már a szervezet ilyen mértékben megterhelt az áttétekkel…?

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert sajnos a gyógygombák sem csodaszerek, csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

2019 nyarán mellkas CT lelet véleménye : jobb 6-os és 4 es szegm. -ben 4 mm-es micronodulus,resig miatt 6 hónap múlva controll
jobb emlőben 2cm-es szabálytalan képlet ,UH vizsglat is igazolta, biopszia rövidesen
bal pajzsmirigylebenyben 9×20 mm-es képlet.
szeretném kérni ,javaslatát a gyógygomba használata iránt, addig is míg nem lesz meg a kezelés protokollja. 68 éves koru , depressziv hölgy vagyok. köszönöm szépen.

K. Zsuzsa

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 26.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Az Ön jelen helyzetében a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Kérjük, amint a kivizsgálások befejeződtek, a végleges diagnózist szíveskedjen megosztani velünk, hogy javaslatunkat szükség esetén módosíthassuk.

Alapvetően fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata