Orvos válaszol - Kérdések

Kérdés

Üdvözlöm
Én már két éve candida körömgombával küszködök.
Az orvos irt fel gyógyszert,körömlakkot sajnos egyik sem használt.
Már végső elkeseredésemben próbálók más gyógymódott keresni.
Màr sokat hallottam a gombák jótékony hatásáról, kérem ha tud segitsen számomra melyik gomba lenne a legmegfelelöb.
Köszönettel V. Mária

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése – bár egyszerűnek tűnik – egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Önnek vissza kell állítania szervezete egyensúlyát, amihez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiemelt szerepet kell ebben kapjon a köröm lokális kezelése mellett a célzott táplálkozás, a bélflóra támogatása.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Amennyiben a komplex, rendszerbe foglalt terápia irányában érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Férjem vesetranszplantált rákbeteg. Használhatja-e a gyógygombákat?

O.O.Ildikó

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mivel a gyógygombák az immunrendszer intenzív aktivitását idézik elő, nem javasoljuk a fogyasztásukat.
Jó egészséget kívánunk tisztelettel
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Unokám 26 éves 5 éve emésztési problémákkal bajlódik gyakori hasmenés.2019.07.25-én “Kokárdajellegű bélfal megvastagodás látható, a coekum és a c.ascendens területén.”
A béltükrözés során szövettani mintát mintát vettek, melynek eredménye negatív.
Tisztelettel kérem javaslatukat. Törzsvásárlójuk.

K. Gyula

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 07.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik az állapot rendeződését.

A gombakészítmények ebben a folyamatban elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van, mint pl. gyulladáscsökkentés, stb. Unokájának a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Fontos lenne, hogy Unokája vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomag nyújthatna megoldást, kiemelve a táplálkozás és a bélflóra rendezését. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna a részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Unokájának jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Válogatott versenyző szedheti e az immunerősítőt,vagy esetleg tartalmaz olyan hatóanyagot amely tiltott doppinglistán szerepel?

H. Szilárd

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 05.

Tisztelt Uram!

Köszönjük érdeklődését. Dopping-labor általi véleményezése/minősítése nem történt a Fachet készítményeknek, de azokon a komponenseken kívül, amelyek feltüntetésre kerültek a címkén mást nem tartalmaznak. Bár maguk az összetevők vélhetően nem szerepelnek tiltott listán, s a gyógygombáknak számos jótékony hatásuk van, Dopping-labor jóváhagyása nélkül nem javasoljuk a fogyasztásukat.
Tisztelettel
Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot