Orvos válaszol - gyulladás

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Az a kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy gyermekeknek mikortól adható illetve milyen adag? Kislányom 1,5 éves, 11 kg. Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 25.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. 6 éves kortól javasoljuk a gyógygomba-készítmények fogyasztását.
Ilyen kicsi korban érdemes kiemelt figyelmet kell fordítani a minőségi táplálkozásra és a bélflóra megfelelő támogatására.
Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget, Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

T. Doktor Úr
Szeretném megkérdezni,hogy a kínai hernyógombát szedheti-e aki szívműtött aki véralvadásgátlót szed-
Köszönöm a válaszukat:
Jó egészséget kívánok!
T. Polónyiné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 25.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Sem a szívműtét, sem a véralvadásgátló kezelés nem képez ellenjavallatot a gyógygombák fogyasztását illetően. Azonban bármilyen immunszupresszáns készítmény – melynek célja az immunrendszer működésének gátlása – fogyasztása esetén a gyógygombák szedése nem javasolt.
Tisztelettel kívánunk jobbulást, jó egészséget, Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt Prof. Úr ! 65 éves vagyok és hormon problémám van , ezenkívül a szememmel is gondok vannak és az izületeimmel !Bizalommal fogadom a gomba javaslati jó tanácsát ! Tisztelettel köszönöm vàlaszàt

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 25.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr elhunyt, de szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind hozzájárulhatnak a tünetek enyhítéséhez.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget, Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Dr úr vastagbél gyuladás esetén ajánlot e szedni a termékeket és milyent ajánlana,
köszönettel T. Kálmán

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 11.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A colitis ulcerosa esetében alkalmazott általános kezelések sajnos csupán tünetiek, így azoktól gyógyulás nem várható. A gyógygombák gyógyulást önmagukban szintén nem hozhatnak, de több úton támogathatják jótékonyan a szervezetet (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Ezek figyelembevételével a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni (amennyiben nem zajlik célzott immunműködést gátló /immunszupresszív/ kezelés, mert ebben az esetben a gombakészítmények ill. valamennyi immunerősítő fogyasztása ellenjavallt).

Mivel ez a betegség is összetett probléma – számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását -, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

Amennyiben e téren az Ön részéről érdeklődés mutatkozna és Ön készen áll tenni a mindennapokban a gyógyulásáért, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot