Orvos válaszol - cukorbetegség

Kérdés

II.típusú cukorbeteg vagyok, hypothyreosisos, refluxos, van egy ismeretlen eredetű immunbetegségem, ami a számban okoz hámhiányt, ezen kívül gerincbetegségem, valamint több porckopásos betegségem is van. Eddig szedtem külön-külön a pecsétviasz, a hernyó, sün, mandula , nem tudom jól írom-e, a shitake, matike gombákat. Ez így nagyon sok anyagilag is meg bevenni is. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan készítmény egyben ami a beteségeimre elegendő hatóanyagot tartalmaz, vagy legalább kevesebb kapszula lenne. Segítségét előre is köszönöm!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 15.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a felsorolt betegségek tüneteinek enyhítésében, ehhez a sok különálló termék helyett a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban (amennyiben az immunbetegsége miatt Ön nem szed olyan gyógyszert, mely az immunrendszert gyengíti). Amennyiben nincs ellenjavallat, az adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása, a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!

Dr. Fachet orvosi csapata

 

Kérdés

Férjem 2001 óta inzulinos cukorbeteg (napi 4x szúrja magát). Komoly szővődmények szerencsére nincsenek. Neki szeretnék rendelni, de nem tudom melyik készítmény lenne a megfelelő számára.
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 15.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Férje mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Önök részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása, a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Férjének jobbulást!

Dr. Fachet orvosi csapataKérjen tanácsot