Orvos válaszol - zsírmáj

Kérdés

Felszivódási zavar 3-as stádium ,zsirmáj ,máj jóindulatu daganata ,háromhegyű billentyű elégtelensége ,pajzsmirigy alulműködés,reflux,zöldhályog ,izületi gyulladás

Válasz

fachet

2021. április 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A felsorolt problémák megszűnését nem ígérhetjük csak a gombáktól, de szerteágazó jótékony hatásuknak köszönhetően, fogyasztásuktól várható egyes tünetek enyhülése. Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, egyes gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a Fachet Vital Plusz nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással (jótékony hatásai többek közt pl. immunerősítés, gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix vagy Progastro825).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi jobbulást

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Üdvözlöm. Tanácsát szeretném kérni.
… vagyok. túl súllyal (168cm 105kg 59 éves) fáradékonysággal küzdök, és zsír májat diagnosztizáltak nálam, szeretném tanácsát kérni melyik gombát használjam és mennyi ideig. Édesapám inzulinos cukor beteg, és súlyos érszűkületes, magas vérnyomásos, neki melyik termékeket ajánlja, és mennyi ideig? Tanácsát és segítségét előre is köszönöm.

Válasz

fachet

2021. április 06.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást a felsorolt betegségekre nem ígérhetünk a gombakészítményekkel, de azok számos folyamat támogatásával segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. A gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de a Fachet Vital Pluszban található három különféle gomba számos egyéb jótékony hatást is eredményez (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, cukoranyagcsere-, veseműködés támogatása, értágító hatás, a szervezet oxigén-felhasználásának javítása, energetizáló hatás, stb.).

Önnek is és Édesapjának is ezért a Fachet Vital Plus fogyasztását ajánlanánk, mely a fent leírtak alapján hozzájárulhat a vérnyomás optimalizálásához is. Javasolt kezdeti adagolás 2×1-2 kapszula naponta (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Érdemi javulást, fordulatot személyre szabott holisztikus gyógymóddal lehetne esetleg elérni, ami az Önök aktív részvételét is kívánja! Ennek meghatározó pillére lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt, személyre szabott átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix; Progastro825), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása, Édesapjának az eperfalevél, Önnek a máriatövis. Ajánljuk Édesapjának a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet a cukorháztartás zavarának rendezésében.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jobbulást 

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Dr.Fechet orvosi csapata.62 éves vagyok magas vérnyomás, zsirmáj,még lehet hogy az epémel is van baj,meg egy kis depreszio,gyógyszert csak a vérnyomásomra szedek.Hiába járom a házi orvost azt mondja semi bajom csak depresios vagyok.a depresziomra semmi féle kezelést nem kapok.mikor próbálok vele beszélgetni étrendkiegészitökröl vagy mondjuk mint erröl a gombárol azt mondja hogy nem kell az nekem,az ízuleteim is oda vannak,kérdésem melyik terméket érdemes megrendelni,köszönöm a válaszukat.

N. Józsefné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 11.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Ugyanis ezek a terápiák tüneti kezelések, vagyis érintetlenül hagyják a zavart okozó és fenntartó háttérproblémát.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében, a depressziót is érintve. Erre elsősorban a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Hogy ezekből a zavarokból meg lehessen gyógyulni fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot