Orvos válaszol - visszér

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Kérdésem az lenne, hogy rendeltem Önöktől mandula gombát, és ez szedhető-e együtt Detralex gyógyszerrel, nem okoz-e problémát az együttes szedés. Köszönöm szépen válaszát!

Válasz

fachet

2021. március 19.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát és kérdését. A Detralex és a gyógygombák együttes szedésének nincs akadálya.
Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget
Kérdés

T. Professzor Úr!
43 éves vagyok, viszeres mind a kettő lábam. A kérdésem az lenne, hogy ezen tud- e segíteni a gyógygomba. Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Szlobodicsné Kelemen Teréz

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 22.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gombák fogyasztása a visszeres elváltozásokat nem szünteti meg, de a keringési paraméterek javítása mellett a szervezet működését számos folyamaton keresztül képes jótékonyan befolyásolni (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, keringés támogatása, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Erre a Fachet Vital Defense Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően mindig érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot