Orvos válaszol - vírusfertőzés

Kérdés

Tisztelt dr. Fachet orvosi csapat!
Egy számomra fontos problémával fordulok Õnõkhõz.
Tavaly januárban egy infl. vírusfertõzés / torok, arc- és homlokūreg gyulladás,fūlkūrt gyulladás/ miatt fūlzúgásom keletkezett. Szteroid inf. kezelést kaptam,és értágító gyógyszereket,amit azóta is szedek./notropil, betarevin/ Ennek kõszõnhetõen javultam, vannak 2-3 hónapos tūnetmentes idõszakok is. Hála istennek, a fūl morajlása halk, elviselhetõ. A bal oldalon minimális halláscsõkkenést állapítottak meg,ami azóta is megmaradt. 3 hete kaptam egy újabb 6 napoy infúzió kezelést.
Az MRI negatív lett, a nyaki érvizsgálat is. Ugyanakkor a bal oldali pajzsmirigy lebenyem lényegesen kisebb, ennek a kivizsgálása most tõrtènik. Tanárként dolgozom, zenet is tanítok, féltem a hallásomat.
Sajnos a férjem 2-es típusú cukorbetegséggel kūzd.
Sokat hallottam prof.úr,és az Õnõk készítmènyérõl, ezért kérnèm a tanácsukat.
Segítségūket elõre is kõszõnöm!
T.-B. Gabriella

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. július 31.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az immunrendszer erősítésével, a gyulladásos folyamatok csökkentésével, antimikrobiális hatással, a szöveti oxigenizáció fokozásával a gyógygombák jótékonyan támogathatják az Ön gyógyulását, mégis az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához vélhetően nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

Az Ön esetében a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot