Orvos válaszol - vese problémák

Kérdés

Vese működés javítására melyik gyógygombát tudnák javasolni ? Köszönöm

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 14.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást sajnos nem ígérhetünk a gombakészítményekkel, de azok számos folyamat támogatásával segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. A gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de a Fachet Vital Pluszban található három különféle gomba számos egyéb jótékony hatást is eredményez (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, cukoranyagcsere-, veseműködés támogatása, értágító hatás, a szervezet oxigén-felhasználásának javítása, energetizáló hatás, stb.).

Önnek ezért a Fachet Vital Plus fogyasztását ajánlanánk, a javasolt adagolás 2×1 kapszula naponta. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halololaj fogyasztása.

Tisztelettel kívánunk jobbulást, Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

A fiam 34 éves ,2 hónapja leállt mindkét veséje,még nem tudják hogy mi okozta.hetente 3x dializisra jár,utána nagyon gyenge.Szeretném ha étvágya javulna
és az erőnléte. köszönöm

O.Pálné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 29.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A végső diagnózis megszületéséig nem javasoljuk kiegészítő terápia elindítását, mert az zavarhatja a vizsgálatokat és akár kárára is lehet a Fiának.
Kérjük, a kivizsgálások befejeztével, a végső diagnózis ismeretében legyen szíves jelentkezni, hogy korrekt és pontos javaslatot tehessünk, amely ténylegesen a Fia javát szolgálja.
Tisztelettel kívánunk Fiának jobbulást, mielőbbi gyógyulást
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Férjem vesetranszplantált rákbeteg. Használhatja-e a gyógygombákat?

O.O.Ildikó

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mivel a gyógygombák az immunrendszer intenzív aktivitását idézik elő, nem javasoljuk a fogyasztásukat.
Jó egészséget kívánunk tisztelettel
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt Doktor Úr. 62 éves vagyok, már egy éve küszködök vese problémával, ugyanis vesekőre műtöttek, de az egyik vesefunkció érték kevesebb a megengedettnél. 26 az érték. Egyébbként most állandóan kiugrik a vérnyomásom, 193/116 is van. Szeretném megkérdezni, hogy melyik terméket javasolja nekem. Szeretném megvásárolni amit javasol.Vérnyomásra szedek IRABEL, NARVA, AMLODIPIN-TEVA, NEVIBOLOL.

É. Zoltán

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Uram!

Köszönjük érdeklődését és bizalmát. Bár ez bizonyára így van, ezért csak jó szándékkal jelezzük, hogy az Ön nephrologiai gondozása alapvető fontosságú. Az Ön által írottak alapján a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot