Orvos válaszol - vese problémák

Kérdés

A fiam 34 éves ,2 hónapja leállt mindkét veséje,még nem tudják hogy mi okozta.hetente 3x dializisra jár,utána nagyon gyenge.Szeretném ha étvágya javulna
és az erőnléte. köszönöm

O.Pálné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 29.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A végső diagnózis megszületéséig nem javasoljuk kiegészítő terápia elindítását, mert az zavarhatja a vizsgálatokat és akár kárára is lehet a Fiának.
Kérjük, a kivizsgálások befejeztével, a végső diagnózis ismeretében legyen szíves jelentkezni, hogy korrekt és pontos javaslatot tehessünk, amely ténylegesen a Fia javát szolgálja.
Tisztelettel kívánunk Fiának jobbulást, mielőbbi gyógyulást
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Férjem vesetranszplantált rákbeteg. Használhatja-e a gyógygombákat?

O.O.Ildikó

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mivel a gyógygombák az immunrendszer intenzív aktivitását idézik elő, nem javasoljuk a fogyasztásukat.
Jó egészséget kívánunk tisztelettel
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt Doktor Úr. 62 éves vagyok, már egy éve küszködök vese problémával, ugyanis vesekőre műtöttek, de az egyik vesefunkció érték kevesebb a megengedettnél. 26 az érték. Egyébbként most állandóan kiugrik a vérnyomásom, 193/116 is van. Szeretném megkérdezni, hogy melyik terméket javasolja nekem. Szeretném megvásárolni amit javasol.Vérnyomásra szedek IRABEL, NARVA, AMLODIPIN-TEVA, NEVIBOLOL.

É. Zoltán

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Uram!

Köszönjük érdeklődését és bizalmát. Bár ez bizonyára így van, ezért csak jó szándékkal jelezzük, hogy az Ön nephrologiai gondozása alapvető fontosságú. Az Ön által írottak alapján a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Dr Fachét orvosi csapata!

Cukor betegség és vese alul müködés esetén mit ajánlanak? (Tudom, hogy a müködés hosszú ü-vel irandó, de a gépemen ez a betű nem használható.)
Válaszukat várva maradok tisztelettel:
Nánási Szilvia

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 21.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük kedves érdeklődését! A gyógygombák nem gyógyítják a diabéteszt, de segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban (ez az adag felemelhető lenne szükség esetén 2×2 kapszulára /testsúlytól függően/, de a vese alulműködése miatt ezt nem ajánljuk). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Kiegészítésként fontos az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás jelentőségének hangsúlyozása illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).
Tisztelettel kívánunk jobbulást
Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot