Orvos válaszol - Vastag bél műtét

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Múlt év májusa óta szedem , eddig kétszer egy hónapos kihagyással az Önök “Basic” készítményét egyéb gyógyszereimmel együtt.(Vérnyomáscsökkentő, bisocard, xeter, sylegon, szerves szelén és cink, valamint D és C vitaminok.)
Másfél éve vastagbéldaganattal műtöttek, fél évig chemoterápiában részesültem.
Rendszeres ellenőrzés alatt állok, de a kezelő orvosom nem tudja, hogy a Fachet gombát is fogyasztom.
Lehet-e gyulladásos folyamat vagy egyéb káros hatása a rendszeres gombafogyasztásnak.(Utóbbi véreredményem kissé magasabb fehérvérsejtszámot mutat,de a süllyedés és tumormarker tökéletes értékű.)
Kérdésem, szüneteltessem -e a
k apszulaszedést, ha igen, meddig.Egyáltalán, hogy a legideálisabb a szedése, hogy ne ártsak magamnak.És
tényleg ellenjavalt a tengeri halak fogyasztása?
Válaszukat előre is köszönöm:
Dr.B. Attiláné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy a Fachet készítményt fogyasztja. A tartós gombafogyasztás nem eredményezhet gyulladásos folyamatot. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Érdeklődéssel olvasom a honlapon található leírásokat és információt. Ezek alapján érdeklődöm és szeretnék tanácsot kérni az elérhető készítmények használatát illetően. Vastag bél műtét után másodlagos máj áttét esetén mely készítmények milyen rendszerességgel történő szedését javasolja 78 éves beteg számára? Visszajelzését és véleményét előre is köszönöm.
Üdvözlettel, Márta

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével).

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot