Orvos válaszol - szorongás

Kérdés

Tisztelt Dr Fachet és orvosi csapata!48 éves nő vagyok,és évek óta küzdökszorongással,melyre 9 antidepresszáns gyógyszert próbáltunk már,hatástalanul.Jelenleg ezeket orvosi javaslatra nem is folytatom.Xanax 0,5 mg reggel és este,a köztes időben,napi 1,5-2 mg Frontinnal kiegészítve.Ezek valamit enyhítenek a tüneteken,de nem múlnak el,egész nap fáradékony,ugyanakkor feszült vagyok.Szeretném kérni a tanácsukat,hogy erre a betegségre is tudnak-e ajánlani valamit az Önök termékei közül.Várom válaszukat,és javaslatiakat!Tisztelettel és köszönettel:Marika

 

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. október 22.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák – kiegészítőként – több módon nyújthatnak segítséget az Ön által említett probléma esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi gyógyulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Üdvözlöm Önöket!
Szeretném megkérdezni, hogy szorongásra, idegességre – ami megemeli a vérnyomást is- melyik gombát ajánlanák?
Illetve minden fèle allergia kezelésre is keresek természetes megoldást.

Válaszukat előre is köszönöm!

H. Anita

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. május 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Panaszait illetően elsődleges lenne a belső egyensúly megteremtése, mert a lelki-szellemi tényezők alapvetően irányítják a fizikai test működését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre elsősorban a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Hogy ezekből a zavarokból meg lehessen gyógyulni fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot