Orvos válaszol - szív problémák

Kérdés

Tisztelt professzor Úr !Nekem elméletileg semmi baja a szívemnek,sportoltam egész életemben,rendszeresen járok(évente)kardiológus hoz,azonban az extráim,amit mindig “jó indulatúnak”ítél meg a kardiológusom,nem akarnak meg szűnni!Sokszor azt a választ kapom,hogy lelki eredetű,túl sokat foglalkozol vele,amiben van némi igazság!Kédesem az lenne,hogy érdemes lenne e a gyógygomba szedése?Valaszat előre is köszönöm!Minden jót kívánok!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 27.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr két évvel ezelőtt elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

Ha azt a kardiológusok is megerősítették, hogy az Ön extrái ártalmatlanok, akkor véleményünk szerint meg lehet nyugodni. A gyógygombák szedését Önnek inkább roboráló jelleggel ajánlanánk, mivel számos jótékony anyagcsere folyamatot támogatnak a szervezetben. A Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, a készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

A lelki vonatkozásokra való tekintettel fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást, melynek tengelyében a célzott belső munkálkodás áll. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata