Orvos válaszol - szájpad rák

Kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy lágy szájpadi rák ( alapbetegség 2016-ban történt a műtét) esetén milyen gyógygombát érdemes szedni, idén volt egy kiújulás a másik oldalon, de csak nyirokcsomókat érintett 4 db tokszakítás nélkül, műtét történt. T0N4M0.Kiegészítő sugár lesz. Alapbetegség: kezelt magas vérnyomás, COPD, mozgásszervi problémák, vénás elégtelenség, vérhígítót szed. Válaszát előre is köszönöm.

K. Katalin

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. április 23.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A krónikus betegségek és a daganatos betegség egyaránt összetett probléma, számtalan külső és belső tényező* együttesen befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét ezért rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Vagyis az Ön szervezetét abban kell segíteni, hogy megszabaduljon azoktól a romboló hatásoktól*, amelyek a betegség felé sodorták és a kezelések ellenére zavaró jelenlétükkel továbbra is fenntartják azt. Olyan változásokat kell létrehozni testi-lelki-szellemi síkon egyaránt, amely összhatásában az Ön szervezetét az egyensúly felé tereli. Minden kemo-, sugár- és gyógyszeres terápia, gyógygomba, gyógynövények, stb. csupán támogatják ebben a folyamatban a szervezetet. A kulcs a változás, amit Önnek kell létrehozni, ami így nem váltható ki semmi mással.

A gombakészítmények ebben a folyamatban elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot