Orvos válaszol - stoke

Kérdés

T Cim édesanyám oktoberben sujos strokot kapot minek következményében a jobb agyfél teljesen el sorvadt A bal oldala le van bénulva

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. február 05.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A stroke (akár vérzéses vagy vérellátási zavar eredetű) összetett probléma, direkt gyógyulását nem lenne korrekt ígérni a gombáktól, bár azok számos jótékony hatással segíthetik a beteg állapotának javulását (pl. gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása).

Így kiegészítőként a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). 4 hónap aktív szedéstkövetően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát hosszabb távon folytatni. Ami meghatározó, hogy az életmód, táplálkozás, életvitel, lelki egyensúly vonatkozásában is megtegye a beteg a szükséges lépéseket. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

Tisztelettel kívánunk Édesanyjának jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot