Orvos válaszol - reflux

Kérdés

II.típusú cukorbeteg vagyok, hypothyreosisos, refluxos, van egy ismeretlen eredetű immunbetegségem, ami a számban okoz hámhiányt, ezen kívül gerincbetegségem, valamint több porckopásos betegségem is van. Eddig szedtem külön-külön a pecsétviasz, a hernyó, sün, mandula , nem tudom jól írom-e, a shitake, matike gombákat. Ez így nagyon sok anyagilag is meg bevenni is. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan készítmény egyben ami a beteségeimre elegendő hatóanyagot tartalmaz, vagy legalább kevesebb kapszula lenne. Segítségét előre is köszönöm!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 15.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a felsorolt betegségek tüneteinek enyhítésében, ehhez a sok különálló termék helyett a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban (amennyiben az immunbetegsége miatt Ön nem szed olyan gyógyszert, mely az immunrendszert gyengíti). Amennyiben nincs ellenjavallat, az adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása, a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!

Dr. Fachet orvosi csapata

 

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú évek óta refluxom van, amelyre Esomeprazol tablettát szedek. Egy ideje nyák termelődik a gyomromban, amely rendszeres köhögést eredményez. Érdeklődni szeretnék, a gyógygomba segíthetne-e a problémán, és ha igen, melyik?
Köszönöm válaszát. Tisztelettel:

Válasz

fachet

2021. május 17.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A reflux tényleges gyógyulása gyógyszerekkel nem biztosítható, s ugyanezt csak a gombáktól sem ígérhetjük, de alkalmazásukkal a tünetek enyhítése várható. Komplex holisztikus terápiával viszont akár a gyógyulás is elérhető. Ennek hátterében az áll, hogy a gyógyszerek csak tüneti kezelést kínálnak, miközben a háttérben összetett folyamat tartja fenn a zavart. A gyógyulás feltétele ezeknek a zavaró tényezőknek a megszüntetése, ami az említett holisztikus úton érhető el.

Önnek – az említett terápia részeként – a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően) 4 hónapon keresztül, majd egy hónap szünetet követően 2×1 kapszula/nap fenntartó adaggal folytatni a kezelést, 4 havonta egy hónap szünet közbeiktatásával, tartósan.

Szintén támogathatja a gyógyulást, a tünetek javulását egy refluxra hangolt célzott táplálkozási rendszer bevezetése (makrobiotika), a nyálkahártya természetes védelme, a bélflóra státuszának rendezése, a rendszeres fizikai aktivitás (lehetőleg szabad levegőn), a minőségi pihenés-alvás biztosítása, illetve a belső (lelki) egyensúly kialakítása, valamint célirányos gyógymódok alkalmazása (pl. gyógyteák).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, mielőbbi gyógyulást

Dr. Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy gyomorpanaszokra, refluxra milyen gombát javasolna, mivel a páromnál nem használnak a savlekötő készítmények.

Köszönöm válaszát!

Válasz

fachet

2021. április 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A reflux tényleges gyógyulása gyógyszerekkel nem biztosítható, s ugyanezt csak a gombáktól sem ígérhetjük, de alkalmazásukkal a tünetek enyhítése várható. Komplex holisztikus terápiával viszont akár a gyógyulás is elérhető. Ennek hátterében az áll, hogy a gyógyszerek csak tüneti kezelést kínálnak, miközben a háttérben összetett folyamat tartja fenn a zavart. A gyógyulás feltétele ezeknek a zavaró tényezőknek a megszüntetése, ami az említett holisztikus úton érhető el.

Párjának – az említett terápia részeként – a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően) 4 hónapon keresztül, majd egy hónap szünetet követően 2×1 kapszula/nap fenntartó adaggal folytatni a kezelést, 4 havonta egy hónap szünet közbeiktatásával, tartósan.

Szintén támogathatja a gyógyulást, a tünetek javulását egy refluxra hangolt célzott táplálkozási rendszer bevezetése (makrobiotika), a nyálkahártya természetes védelme (pl. pirított rizstea), a bélflóra státuszának rendezése minőségi probiotikumokkal (pl. Probiotix vagy Progastro825), a rendszeres fizikai aktivitás (lehetőleg szabad levegőn), a minőségi pihenés-alvás biztosítása, illetve a belső (lelki) egyensúly kialakítása, valamint célirányos gyógymódok alkalmazása (pl. gyógyteák).

Tisztelettel kívánunk Párjának jobbulást, mielőbbi gyógyulást

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

78 éves mama alacsony fehérvérsejtszàm (4érték is) enyhe gyomorgyulladàs reflukx àllandosult gyomofàjàsa van és most még a covidí vírust is elkapta .Kérdésem melyik gyógygomba kivonat hasznàlna aleginkàb Tisztelettel és köszönettel várom a vàlaszt.

Válasz

fachet

2021. április 06.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mindenek előtt a legfontosabb, hogy orvosi kivizsgálás tisztázza valóban refluxról van-e szó, ill. a gyomorfájás hátterében felmerülhet-e egyéb tényező, valamint a Covid-fertőzés célzott, komplex kezelése is elengedhetetlen.

A reflux megszűnését nem ígérhetjük csak a gombáktól, de alkalmazásukkal a tünetek enyhítése várható illetve komplex holisztikus terápiával akár a gyógyulás is elérhető. A Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően) 4 hónapon keresztül, majd egy hónap szünetet követően 2×1 kapszula/nap fenntartó adaggal folytatni a kezelést, 4 havonta egy hónap szünet közbeiktatásával, tartósan.

Szintén támogathatja a gyógyulást, a tünetek javulását egy refluxra hangolt célzott táplálkozási rendszer bevezetése (makrobiotika), a bélflóra státuszának rendezése probiotikumokkal (pl. Probiotix vagy Progastro825), a rendszeres fizikai aktivitás (lehetőleg szabad levegőn), a minőségi pihenés-alvás biztosítása, illetve a belső (lelki) egyensúly kialakítása, valamint célirányos gyógymódok alkalmazása (pl. gyógyteák).

Tisztelettel kívánunk a Hölgynek jobbulást 

dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot