Orvos válaszol - prosztata daganat

Kérdés

Tisztelt Professzor úr!

Férjemnek 2014 – ben diagnosztizáltak prosztatarákot. 2016-ban laporoszkópos prosztata eltávolítás történt. Állandó kontroll alatt áll. A PSA eredménye pár évvel ezelőtt lassan emelkedni kezdett, ami a radikális eltávolítást követően nem indokolt. Már közelebb áll az 1 – hez, mint a 0-hoz. Hallottam az Önök termékéről. Első nekifutásra beszedettem vele 1 doboz Fachet Vital Defene Plusz kapszulát reggel 1 este 1 c vitamin kíséretében. Miután elfogyott addigra meglett az újabb PSA eredményünk. Katával egyeztetve rendeltem meg a Fachet Defense Basic terméket, 10 napig reggel 2 este 2, 10 napig reggel 3 este 3, 10 napig reggel 4 este 4 . 16.-án este kezdtük ezt a kúrát. 30. nap után hogy kell folytatni? Meddig, milyen és napi szinten mennyi gyógygomba szedését javasolja? Milyen további kezelést javasol? Mielőbbi válaszát Köszönöm! Tisztelettel: B.P.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. június 21.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban, ahogy Kata is javasolta. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő három napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan összeállítva, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Rossz indulatu prosztata daganatom van kérem adjon tanácsot kezelésére mivel hogy műtétet nem szeretnék köszönöm

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. június 18.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. Mindezek alapján tisztelettel tanácsoljuk a kezelőorvos által javasolt terápia elfogadását, megfontolását és annak kiterjesztését, kiegészítését.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő három napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan összeállítva, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges komplex terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Milyen gyogygomba alkalmazasat javasoljak az alabbi tunetek eseten
-alvaszavar /visszaalvasi nehezseg/
-kezdeti glaukoma
-feltetelezett prosztata daganat

Válasz

fachet

2021. május 18.

Tisztelt Uram!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Az említett betegségek mindegyikében elsődleges az orvosi terápia folytatása, minden más csak kiegészítőként ajánlott.

Fontos lenne, hogy a beteg vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Az első két említett betegség esetén kiegészítésül, a gyógygombák közül a Fachet Vital Plusz nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással, daganatos betegség esetén viszont a Fachet Vital Basic fogyasztása javasolt (2×4 kapszula/nap). Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri, anyagcsere és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix vagy Progastro825).

Tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr. Fachet orvosi csapata

Kérdés

Férjemnek 2016.nyara óta tudott prosztata tumorja van, mely a legmagasabb fázist érte el. PSA 1760-ról indult. Sajnos csontáttétek is vannak tetőtől talpig. Kapott sugárkezelést, majd ennek nem túlzott eredményessége után kemoterápiát. Jelenleg havonta kap hasba Firmagon injekciót, valamint Xwega-t.
Gyógyszeres kemoként XTANDI-t. Az utóbbi csont izotóp vizsgálat némi regressziót mutatott ki, de a PSA újra emelkedik ( 2,1;majd 4; 7,00, legutóbb23,5,testosteron <0,087. nyirokmirigy duzzanatot valamikor 2016-ban mutattak ki,azóta nem. Műtétről szó sem esett. Kaptam információt a FACHET Vital DEFENSE plus étredkiegészítőjükről, de nem merem adni addig a férjemnek, míg bővebb információt nem kapok. Mert az nem elég, ha csak nem árt… Üdvözlöm: Cs. H. Mária

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 15.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. A kérdés az, hogy ezeknek a változásoknak a létrehozására van-e elegendő idő, amikor már a szervezet ilyen mértékben megterhelt az áttétekkel…?

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert sajnos a gyógygombák sem csodaszerek, csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Önök érdeklődnének, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Férjének jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot