Orvos válaszol - petefészek daganat

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr ! 2018.június 1-én volt egy baloldali petefészek daganat miatti műtétem. 2018. augusztusától 6 kemót kaptam,- majd ezt követően és még jelenleg is 3 hetenként egy 30 perces Avastin monoterápiában részesülök. Időközben első alkalommal február hónapban elkezdtem a
Basic kapszula és C vitamin szedését 2 hónapig 8 db./ nap szedésével és ezt követően 4 db./nap , illetve 2 db/nap C vitamin adaggal
Újabb rendelést megelőzően érdeklődöm a további adagolás felől illetve szükséges szünet tartásáról. Azt is szeretném tudni, hogy a C vitamin önálló szedése javasolt-e az elkövetkező időben.Közérzetem egyébként elfogadható. Várom mielőbbi válaszát : Üdvözlettel: K. Mária Anna

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. július 31.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük visszajelzését és felénk vetített bizalmát! Tekintve, hogy a gyógyulás hosszú és lassú folyamat – amely komplex holisztikus terápia mellett remélhető legnagyobb valószínűséggel – a gyógygombák fogyasztását tartósan javasoljuk az alábbi ciklusokkal: 4 hónap szedés, 1 hónap szünet, majd ennek ismétlése.
A javasolt adag egyelőre még 2×4 kapszula/nap, kiegészítve 2×500 mg C-vitamin tablettával.
A C-vitamin szedése a gombák kiegészítéseként a gombák felszívódásának támogatása miatt indokolt, egyébként a C-vitamin szedhető, ám a kemoterápiás kezelések alatt a nagyobb mennyiségek fogyasztását az onkológusok tiltják.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt Doktor úr!
2017-ben műtötték rosszindulatú petefészek daganattal, kemoterápiás kezelést kaptam utána, melyet nagyon nehezen viseltem. Most ismét műtöttek, a képben volt egy elhatárolt, rosszindulatú daganat, ugyanaz ami a petefészekben volt. A kezelésekben nem bízok,

V. Pálné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. április 30.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Petefészek daganatot diagnosztizáltak nálam 4honapja
Túl vagyok 3kemoterapias kezelésen
Jövő ten lesz elvégezve a műtéti beavatkozás
Mit javasol?

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. február 05.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombákcsupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus orvosi terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk! A gyógygombák szedését csak a műtétet követően javasoljuk megkezdeni.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot