Orvos válaszol - nyaki érelmeszesedés

Kérdés

Nyaki érelmeszesedésem, magas vérnyomásom van, erős szédüléssel, gyakori fejfájással küszködöm. Kérem, ha van valamilyen javaslata hogy mivel javíthatnék egészségi állapotomon válaszoljon? Köszönöm, tisztelettel.

B.K.Erika

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az érelmeszesedés és a közvetlenül ebből fakadó tünetek direkt gyógyulását nem lenne korrekt ígérni a gombáktól, bár számos jótékony hatással segíthetik a beteg állapotának javulását (gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, immunerősítés), azonban a többi probléma kiegészítő kezelésében ill. a szervezet általános erősítésében érdemesek az alkalmazásra.

Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Ami meghatározó, hogy az életmód, táplálkozás, életvitel, lelki egyensúly vonatkozásában is megtegye a beteg a szükséges lépéseket. Amennyiben ilyen megközelítésű komplex holisztikus terápia iránt mutatkozna érdeklődés az Önök részéről, kérjük szíveskedjenek jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot