Orvos válaszol - nyaki csigolya probléma

Kérdés

Jo napot kívánok.41 éves,gyakori fejfájás és szédülés kínoz.Az idegorvor MR vizsgálat alapján nyaki csigolya problémàt állapított meg,de nem olyan mértékben hogy müteni kelljen.A gyógygomba segithet a panaszaimon?A 8 éves fiam is fejfájós,szemüveget is kapott ez végett,de a panaszok igy is gyakoriak.Esetleg rajta is lehetne segiteni a gyógygombákkal?A férjem por és atka allergiatol szenved.Neki melyik termék lenne a megfelelö?Nagyon köszönöm

Maria.G

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Mindhármuk esetében elsődleges fontosságú annak tisztánlátása, hogy az életmód változásával jelentősen javíthatók vagy akár meg is szüntethetők ezek az állapotok ilyen fiatal korban. A rendszeres, fokozatos terhelésemeléssel járó, intenzív edzés/sport/mozgás (szabad levegőn), a testtartás korrigálása, a táplálkozás beállítása, a szervezet hiányállapotának és túlterheltségének megszüntetése a legfontosabb, mert ezek nélkül semmivel nem kompenzálható érdemben és hosszú távon az a folyamat, amely különben a panaszok állandósulásához, fokozódásához vezet.
Önnek és Férjének a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal. Fiának pedig a Hernyógomba kivonatot (Cordiceps) ajánljuk 1×1 kapszula/2 naponta adagolással.
Tisztelettel kívánunk Önöknek jobbulást, jó egészséget
Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot