Orvos válaszol - mellkas CT

Kérdés

2019 nyarán mellkas CT lelet véleménye : jobb 6-os és 4 es szegm. -ben 4 mm-es micronodulus,resig miatt 6 hónap múlva controll
jobb emlőben 2cm-es szabálytalan képlet ,UH vizsglat is igazolta, biopszia rövidesen
bal pajzsmirigylebenyben 9×20 mm-es képlet.
szeretném kérni ,javaslatát a gyógygomba használata iránt, addig is míg nem lesz meg a kezelés protokollja. 68 éves koru , depressziv hölgy vagyok. köszönöm szépen.

K. Zsuzsa

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 26.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Az Ön jelen helyzetében a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Kérjük, amint a kivizsgálások befejeződtek, a végleges diagnózist szíveskedjen megosztani velünk, hogy javaslatunkat szükség esetén módosíthassuk.

Alapvetően fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot