Orvos válaszol - méhdaganat

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
A segítsègèt szeretnèm kèrni.Rosszidulatú mèhnyaki daganatot van.A koronavírus nak köszönhetően nagy mennyiségű vèrt veszítettem,vèrt is kaptam ès a hemoglobin szintem mèg mindig nem a megfelelő.Ez egy hónapja történt.A múlt hèten meglett a CT eredmèny.A daganat túl nagy hogy operálni lehessen(76*72*85mm),ès mèg kèt rövid átmèrőjű nyirokcsomótis találtak a kismdencèben.Azt mondták ezèrt kemo ès sugár együttesèt fogom kapni.39 èves vagyok, és nagyon fèlek ettől az egèsztől.Szeretnèm megkèrdezni a vèlemènyèt,hogy tudnám e èn alkalmazni a gyógygombák együttesèt,ès ha igen,melyiket ès hogyan?
Hálásan köszönöm a segítségèt!

Válasz

fachet

2021. április 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan összeállítva, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot