Orvos válaszol - lábszárfekély

Kérdés

Lábszár fekèkyre szeretnènk gyógygombát.Èdesanyám súlyos cukor beteg ès lábszár fekèly alakult ki nála.Szeretnènk tanácsot kèrni,melyik gyógygomba segíthetne? Köszönöm szèpen.

N. Anikó

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 28.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A lábszárfekély direkt gyógyulását nem lenne korrekt ígérni a gombáktól, bár számos jótékony hatással segíthetik a beteg állapotának javulását (pl. gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, immunerősítés, stb.).

Édesanyjának a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Ami meghatározó, hogy az életmód, táplálkozás, életvitel, lelki egyensúly vonatkozásában is megtegye a beteg a szükséges lépéseket, mert az alapvető anyagcserezavar karbantartása az elsődleges. A keringés javítása tehát alapvető, de konkrétan a lábszárfekély gyógyulását a Kék Lukács Kft. által gyártott Kék kenőcs segítheti legjobban.

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot