Orvos válaszol - húgyhólyag daganat

Kérdés

Tisztelt Professzor Úr!
Férjem számára szeretnék Önök temékéből vásárolni. Sajnos nem tudom eldönteni melyik lenne számára a legmegfelelőbb.
Tavasszal hólyag rákkal műtötték, 2 stádiumú.
Kemó es sugárkezelést kapott, melyekre jól reagált, a daganat nagy mertékben zsugorodott, de nem tűnt el maradéktalanul. Urológus megpróbálja a maradékot eltávolítani, de ha ez nem sikerül, a hólyag teljes eltávolítása válik szükségessé, ami riasztó hiszen még csak 54 éves.
Kérem segítő támogatását.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. október 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a célzott táplálkozást, gyógynövények alkalmazását, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével, a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő három napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan összeállítva, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk Férjének jobbulást!

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Dr.Fachet !
Tanácsot szeretnék kérni a gyógygomba szedésével kapcsolatban.
Párom 66 éves, egy hete a húgyhólyag bal felső részében egy 15mm es ismeretlen eredetű daganatot találtak. Előjegyezték műtétre a HONVÉD ( MÁV) korházba mondván az nem oda való. Még nem tudni jó vagy rosszindulatú e a daganat. Félő, hogy az utóbbi. Kérem szíves tanácsát, javasolja e gyógygomba szedését, gondolom igen és ha igen melyik fajtát? Két évvel ezelőtt vesekő képződése is volt a húgyvezetékben, amitől sikerült megszabadulnia. Rendszeresen jár nephrológiai ellenőrzésre. Napi gyógyszerei a Coverkard,Merckformin,Milurit. Kérem szíveskedjen tanácsot adni a gyógygomba szedésével kapcsolatban. Előre is köszönöm szépen válaszát. Tisztelettel:

Válasz

fachet

2021. április 12.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Tekintve, hogy Párja műtét előtt áll és azt megelőzően már nincs értelme elkezdeni semmilyen kiegészítő készítmény szedését, kérjük, legyen szíves majd megírni a szövettan eredményét, hogy annak ismeretében minden téren korrekt javaslatot írhassunk Önöknek.
Tisztelettel kívánunk Párjának sikeres műtétet, gyógyulást, Önnek jó egészséget
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

HUGYHOLYAGBAN DAGANATOT TALÁLTAK MIT AJÁNLANAK?

Válasz

fachet

2021. március 11.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését és válaszát! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan összeállítva, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt professzor úr!
Idén augusztusban hugyhólyag daganatot találtak nálam,szeptemberben megoperáltak de nem tudták teljesen eltávolítani mert be van épülve a hólyag falába.Ma kezdték el a kemót és a sugárkezelést. Az egyik beteg beszélt nekem a gyógygombáról, ezért fordultam Önhöz.
Tisztelettel

P. István

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 26.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr elhunyt, de szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot