Orvos válaszol - hpv

Kérdés

Több éve helycobaktérium fertőzéssel küzdök, a gyógyszeres kezelés nem használt. Most HPV fertőzést mutatott ki egy vizsgálat, azonban a típus nem azonosított. Gyógymódként, immunerősítést javasolt a kezelőorvos. A segítségét kérem a megfelelő készítmény kiválasztásához. Várom mielőbbi válaszát.
Köszönettel!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 26.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a Fachet Vital Plusz nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi jobbulást!

Dr. Fachet orvosi csapataKérdés

HPV

Tisztelt Doktor Úr!
Rendeltem 2 doboz Pecsétviasz gombát, egyrészt emésztésem, másrészt immunrendszer erősítésre. Már az első kapszula beszedése után, erős gyomor fájdalmam keletkezett. Nem jól szedem?
Közben megérkezett a HPV tipizálás eredménye, ami magas kockázatú lett.
Ajánl valami más készítményt, vagy szedjem a pecsétviasz gombát tovább, de akkor hogy, hogy ne fájjon a gyomrom.
Köszönettel F. Tiborné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát és kérdését. A gyógygombák fogyasztását illetően elenyésző ritkaságú bármilyen mellékhatás ill. kellemetlen tünet jelentkezése, azonban elvétve előfordulhat. A fájdalom nem azért jelentkezett, mert Ön nem jól szedte a készítményt. Viszont a HPV* eredményre való tekintettel Önnek másik készítményt ajánlunk, s emellett hangsúlyozzuk, fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomag nyújthatna megoldást, kiemelve a táplálkozás és a bélflóra rendezését.

A gombakészítmények ebben a folyamatban* elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van, mint pl. gyulladáscsökkentés, antivirális/antimikrobiális hatás, stb. Önnek a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

HPV

Tisztelt Uram/Holgyem!
A párom Hpv és nemi szemölcsök jelentek meg rajta,amit lézerrel eltávolitottak,de sajnos újból és újból kiújul.
A Shiitake gomba kivonatot rendeltem meg ,amely 5:1 arányú kivonatot tartalmaz.
Kérdésem volna ,hogy tartalmazza-e a készitmény a AHCC-t,amelyet ugye ebből a gombából vonnak ki vagy sem?További tájékozodás folyamán ugyanis azt olvastam,hogy a AHCC veszi fel hatékonyan a harcot a hpv virussal szemben.
Köszönöm szépen a váladzukat.

L. Andrea

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. október 14.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását.

Az Ön által említett hatóanyag a gomba termőtestében található legnagyobb koncentrációban, s a választott készítmény is tartalmazza azt. Ennek ellenére szakmai megfontolásokból nem monokomponensű, hanem inkább összetett készítmények ajánlottak az Ön által említett elváltozások kezelésére, a lejjebb írt szempontok figyelembevételével*.

A gyógygombák kombinációi több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, vírus-, gomba-, baktériumellenes hatás). Erre a Fachet Vital Defense Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően mindig érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

*Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét személyre szabott, rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógynövények és gyógymódok alkalmazását, valamint célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Ezek mindegyike szükséges ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyát zavaró folyamatoktól meg lehessen szabadulni.

Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Önök részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségükre lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Hpv esetén ill nemi szemölcsök megjelenése és folyamatos kiújulása esetében melyik gyógygomba szedése ajálott

L. Andrea

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. október 07.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind támogathatják a szervezetét.

Kiegészítő terápiaként a gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer erősítése, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, vírus-, gomba-, baktériumellenes hatás). Erre a Fachet Vital Defense Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően mindig érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét személyre szabott, rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógynövények és gyógymódok alkalmazását, valamint célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Ezek mindegyike szükséges ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyát zavaró folyamatoktól meg lehessen szabadulni.

Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot