Orvos válaszol - gyógygomba

Kérdés

Üdvözlöm Önöket.Én magamról, s a férjemről írnék.A páromnak 2 es diabétesze van, érszűkület és neuropátiás diabétesz.Fáradnak fájnak a lábai, többször görcsöl a vádlija.Ez mellett magas vérnyomásra is szed gyógyszert.Szerintem a beleinek sem ártana valami támogatás.Gyógyszerei, clopidrogél, bisoprolol sandoz, co arbartan 100-as, Merckformin 1000 es, noclaud, pantoprazol, rilmenidin, roxera plus, thyogamma, + vitaminok. d3 3000 es, c 1500, szelén-cink-evitamin. magnézium, k2. b 12, oxikarot.Járvány alatt ezüst kolloid. Nagyon elkeserit ez az állapot, a sok gyógyszer, azért is fordulnék őnőkhőz, hátha valaki meg tudná mondani, “hogy ezeket szedje,”Az én problémám, sipoló fül, pajzsmirigy nagyobbodás kis göbökkel(ultrahang, éves nyomonkövetés javasolt) a működése jó, tüdőben kötegelt árnyék, (pulmanológiai teendő nincs.)Epeműtét óta(ott vérmérgezés), epés zsírmáj, reflux, és szerintem gyomor bél probléma is lehet, sokszor lepedékes a nyelvem.Már vagy 4 éve van egy sipolyom, mit diólevél teával próbálok karbantartani, lett volna műtét, de lebeszélt egy ismerős, kinek már harmadjára kiújult.Ezenkivül elég eresek a lábaim,(főleg a bal), ez a nehézláb érzés. az én gyógyszereim. co arbartan, moxostadt, Amlodipin és nebivolol sandoz. a vitaminok meg mint a páromnál.Most kezdtük el fújni a c peptidet, s aki ajánlotta és használja mondta hogy kellene mellé gyógygomba is.Ezért is gondoltam, hogy vélemény kérnék önöktől.Nagyon megköszönöm, ha válaszólnak, s azt is megértem, ha nem.Túl sok és bonyolult, legálább is számomra, amit írtam, de sajnos ez van.Ami kimaradt és lényeg 72 évesek vagyunk, de még igy is azt mondják, nem látszik rajtunk.Semmi gond, de mi érezzük.Már azt is megköszönöm, hogy elolvassák a levelem,hát ha még tanácsot is kaphatok.További szép napokat és jó egészséget kivánok.Tisztelettel T.I.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. június 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár gyógyulást önállóan a gyógygombáktól sem ígérhetünk, azok számos folyamat támogatásával segíthetnek Férje betegségeinek, panaszainak enyhítésében. Ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet. Mindezek mellett fontos lenne, hogy Férje mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix vagy Progastro825), bio-króm szedése, megfelelő omega 3/6 arányú halolaj fogyasztása, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél). Ajánljuk a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet a cukorbetegség vonatkozásában.

Önnek is hasonlóan komplex kiegészítő terápiás csomagra volna szüksége, melyben helyet kaphat a Fachet Vital Plus 2×1 kapszula/nap adagolással (ugyanúgy 4 hónap szedés, 1 hónap szünet ciklusok váltogatásával), a Kaqun víz (ivó és fürdőkúra), a makrobiotikus étrend, a mindennapos fizikai aktivitás, megfelelő lelkigyakorlatok, az Alflorex nevű probiotikum (külföldről kell meghozatni), célzott gyógyteák, minőségi CBD-olaj.

A sipoly megszüntetése csak annak teljes kiirtásával érhető el, amennyiben ez lehetséges.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jobbulást , Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Az a kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy gyermekeknek mikortól adható illetve milyen adag? Kislányom 1,5 éves, 11 kg. Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 25.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. 6 éves kortól javasoljuk a gyógygomba-készítmények fogyasztását.
Ilyen kicsi korban érdemes kiemelt figyelmet kell fordítani a minőségi táplálkozásra és a bélflóra megfelelő támogatására.
Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget, Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztel Dr Fachet csapat.
Érdeklödnék,hogy Candida dfertözésnél ajánlott e a pecsét viasz gomba szedése?
Köszönettel:Ágnes

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A Fachet termékek gombapoliszacharidákat tartalmaznak és számos jótékony hatással tudják támogatni az Ön szervezetét, így szedésük javasolható a Candida-fertőzés esetén is. De inkább több komponensű készítményt ajánlanánk, mint csak a pecsétviasz gombát.

Önnek a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Viszont az lenne a fontos, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, amihez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta a Spirulina és Chlorella algát szedtem,teljesen rendben volt a székletem.Pár hete szedem a Vital Defense Plus-t azóta napról-napra hígabb a székletem,diszkomfort érzésem van.
Szeretném kérdezni Öntől,hogy szedhetek-e mellé szénpirulát,vagy mi a teendőm? Egyébként semmilyen gyógyszert nem szedek.
Tisztelettel várom válaszát: Janzsó Márta ny.pedagógus

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő bizalmát és kérdését! A gyógygombák nagyon kíméletesen, finomhangolással segítik a szervezet működését, mellékhatások elenyészően ritkán jelentkeznek, de előfordulhatnak. Ha Önnél hasmenés jelentkezik, azt javasoljuk, egyelőre szíveskedjen abbahagyni a készítmény fogyasztását, hogy a szervezet működése helyreállhasson. Az állapot rendeződése után ajánljuk a készítmény fogyasztásának folytatását. Újabb hasonló mellékhatások esetén azt tanácsoljuk Ön ne szedje a Fachet Vital Plust, helyette próbálja ki a másik készítményt (Fachet Vital Basic 2×2 kapszula/nap + 2x500mg C-vitamin tabletta). Ha ezzel is jelentkeznek az emésztőrendszeri tünetek, Önnek nem javasoljuk ezen termékek fogyasztását. Ha ezzel minden rendben, akkor Ön szedheti kúraszerűen (3 hónap szedés, évente 1-2 alkalommal) vagy tartósan, ebben az esetben 4 havonta érdemes tartani 1 hónap szünetet.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget
Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot