Orvos válaszol - fülzúgás

Kérdés

Tisztelt Cím
Szertnék  érdeklődni, hogy fül zúgás, egyensúly probléma ami csak egyre rosszabb , csak támogatással tudok közlekedni . Neurológiai kivizsgálás folyik MR vizsgálat által agydaganat kizárva , vérvizsgálat, agy víz vizsgálat folyamatban

M. Zsolt

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. május 06.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az alapos és teljes körű kivizsgálás feltétele a célzott orvosi terápiának, így fontos, hogy Ön elsősorban ebben az irányban tegye meg a szükséges lépéseket! Mivel a háttérben mindig összetett okok állnak, azok megoldásához többnyire nem lehet elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombáktól sem ígérhetünk gyógyulást, de több módon nyújthatnak segítséget az Ön panaszára, melyre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

A kivizsgálásnak megfelelő célzott kezelésen túl a zavar megszüntetésének/enyhítésének hangsúlyos tényezője, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, amihez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Azt szeretném megkérdezni hogy fülzúgás esetén használna a készítmény ? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk ? Kaptam gyógyszert de nem csinál semmit. Talán keringési probléma miatt de igazán pontosan nem derítették ki. Előre is köszönöm ha kapok választ.

L. Zoltánné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. április 23.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az alapos és teljes körű kivizsgálás feltétele a célzott orvosi terápiának, így ebbe az irányba mindenképpen érdemes megtenni a szükséges lépéseket! Akkor is, ha a háttérben mindig összetett okok állnak, amelyek megoldásához nem lehet elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák nem célzottan, de több módon nyújthatnak segítséget az Ön panaszára, melyre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

A zavar megszüntetésének kulcsa, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot