Orvos válaszol - epe problémák

Kérdés

T.Doktor Úr!

A hugycsővezetéken lencse nagyságu polipot találtak. Milyen módon tudom a mütétet elkerülni, gyógygomba szedésével elmulasztható e. E mellett pajzsmirigy alulműködésre 75 mikrogramm euthyrox tablettát szedek és sajnos epeķövem is 2,1 cm van
Mit javasol számomra doktor úr?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Debreczeny Tiborné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 06.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében, de a húgycsőben lévő polip orvosi eltávolítása indokolt, mivel a gombák hatásának kiteljesedéséhez több hónapra van szükség.

Önnek egy kiegészítő kombinációs terápiát ajánlanánk az alábbiak szerint. A Fachet Vital Basic és a Fachet Vital Plus együttes fogyasztását javasoljuk a következő adagolásban, egyszerre bevéve:

Fachet Vital Basic 2×1 kapszula/nap

Fachet Vital Plus 2×1 kapszula/nap

A készítményeket tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni ugyanezzel a dózissal.

Ugyanakkor fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot