Orvos válaszol - depresszió

Kérdés

JÓ NAPOT KÍVÁNOK. SZERTNEK ÉRDEKLŐDNI MIEN GONBAFELET SZEGYEK VÁLTOZÓ KORBAN SUJCSÖKENTÉSRE. A LANYOMNAK EPILEPSZIÁRA ÉS DEPRESZIÓRA MIT KISMAMAKÉNT.

Válasz

fachet

2021. április 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A Fachet gyógygomba-termékek számos hatóanyaguknak köszönhetően több jótékony hatással is rendelkeznek, ám ezek nem rendelhetők célzottan az említett betegségekhez, vagyis a gyógygombáktól az epilepszia, a depresszió gyógyulása nem várható, így a Fachet termékeket az orvosi terápia mellett csupán kiegészítőként ajánljuk, azoktól gyógyulást nem ígérhetünk. A testsúlycsökkentés vonatkozásában azonban várható javulás. Ugyanakkor kismamáknak nem ajánljuk a gyógygomba készítmények fogyasztását.

Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal. Ami meghatározó, hogy az életmód, táplálkozás, életvitel, lelki egyensúly vonatkozásában is Ön megtegye a beteg a szükséges lépéseket, ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait.

Tisztelettel kívánunk Mindnyájuknak jó egészséget

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

T : Doktor Úr cukór betegség magas vérnyomá depresszió milyen gyógy gombát ajál . Köszönöm szépen .

Válasz

fachet

2021. március 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást a felsorolt betegségekre nem ígérhetünk a gombakészítményekkel, de azok számos folyamat támogatásával segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. A gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de a Fachet Vital Pluszban található három különféle gomba számos egyéb jótékony hatást is eredményez (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, cukoranyagcsere-, veseműködés támogatása, értágító hatás, a szervezet oxigén-felhasználásának javítása, energetizáló hatás, idegrendszeri folyamatok harmonizálása, stb.).

Önnek ezért a Fachet Vital Plus fogyasztását ajánlanánk. Javasolt kezdeti adagolás 2×1-2 kapszula naponta (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Érdemi javulást, fordulatot személyre szabott holisztikus gyógymóddal lehetne esetleg elérni, ami az Ön aktív részvételét is kívánja! Ennek meghatározó pillére lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix; Progastro825), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél). Ajánljuk a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet a cukorháztartás zavarának rendezésében.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Hosszú évek óta depressziós vagyok,melyhez az utóbbi években inszomnia,valamint krónikus gyomorhurut és reflux társult.
Ezen kívül krónikus prosztatagyulladásom van. Vérnyomásom is magasabb néha a normálisnál. 140/90fölötti értékeket is szoktam mérni.
140-150/90-100
59 éves vagyok. Kérem tanácsukat ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm!

K.László

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Ugyanis ezek a terápiák tüneti kezelések, vagyis érintetlenül hagyják a zavart okozó és fenntartó háttérproblémát.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre elsősorban a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Hogy ezekből a zavarokból meg lehessen gyógyulni fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Szeretnék érdeklődni, hogy depresszió ellen melyik gyógygombát javasolja.

Köszönettel: K. K. Edit

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. december 16.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Gyógyulást önmagában egyetlen készítménnyel sem ígérhetünk, de a gombák számos jótékony hatással segíthetik a depressziós beteget.

A Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Fontos, hogy holisztikus rendszerben próbálja a beteg létrehozni azokat a változásokat, melyek valamennyi életterületet érintik és kiutat mutathatnak. Ennek része kell legyen a mindennapi mozgás, lelki gyakorlatok, egy speciális étkezés is, ami kiegészíthető gyógynövényekkel, egyéb kezelésekkel.

Reméljük segíthettünk, tisztelettel kívánunk jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot