Orvos válaszol - cukorbetegség

Kérdés

Mit ajánl 2 típusú cukorbetegek számára és magas koleszterinszint csökkentésére a cukorszint változó 6.6 és 7 a legnagyobb reggel éves után normális 4.4 5.6

Válasz

fachet

2021. április 22.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek az említett problémák tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy az Illető mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum, bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél). Ajánljuk a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet.

Tisztelettel kívánunk jobbulást

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

5 éves gyermek aki 2 éve cukorbeteg ,inzulint kap . Kérem a segitséget, milyen lehetőségek vannak . Sokat olvastam a gyógygombákről, azt érzem ,hogy ez a megoldas, szerintem virus fertőzesen esett át , sohasem volt beteg, óviba kezdödtek a gondok , gyakori felsőléguti gondok , orrfolyás , egyszer hányt, két napig elesettség, de nem volt láz. Két honapig ” nincs jól ez a gyerek” étvagytalan , hát fájdalom , nyugtalanság. Köszönöm előre is a válaszát.

Válasz

fachet

2021. április 22.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! 6 éves kor alatt nem szoktuk ajánlani a gyógygombák fogyasztását, és akkor is csak a gyermekorvossal való egyeztetés mellett.

A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, azonban nem várható tőlük önállóan a gyógyulás, mert a háttérben minden esetben összetett problémák állnak. Összefoglaljuk Önnek, milyen javaslatot szoktunk tenni felnőttek cukorbetegsége esetén.

Felnőtteknek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy a beteg mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthat megoldást, az orvosi terápiákkal karöltve. Meghatározó a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapos intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum, bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél). Ajánljuk a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet. Javasoljuk a komplex terápia összeállítását olyan szakember segítségével, aki a gyermek teljes kórtörténetét ismeri és a szakmai gondozását folyamatosan kézben tudja tartani.

Tisztelettel kívánunk jobbulást a Kicsinek

dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt dr Úr! Sztoma, magasvérnyomás(, de KARBANTARTOTT) cukorbetegseg , jóindulatú agydaganat (betokosodva) zoldhalyog, makuladegenacio . Mit, melyiket ajánlana és meddig?

Válasz

fachet

2021. április 12.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Annak érdekében, hogy pontos választ adhassunk Önnek kérjük, hogy a felsorolt begetségek (magasvérnyomás(, de KARBANTARTOTT) cukorbetegseg , jóindulatú agydaganat (betokosodva) zoldhalyog, makuladegenacio) mellett legyen szíves megírni, mi miatt kellett sztomát csinálni!
Köszönettel várjuk válaszát, tisztelettel
dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Üdvözlöm. Tanácsát szeretném kérni.
… vagyok. túl súllyal (168cm 105kg 59 éves) fáradékonysággal küzdök, és zsír májat diagnosztizáltak nálam, szeretném tanácsát kérni melyik gombát használjam és mennyi ideig. Édesapám inzulinos cukor beteg, és súlyos érszűkületes, magas vérnyomásos, neki melyik termékeket ajánlja, és mennyi ideig? Tanácsát és segítségét előre is köszönöm.

Válasz

fachet

2021. április 06.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást a felsorolt betegségekre nem ígérhetünk a gombakészítményekkel, de azok számos folyamat támogatásával segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. A gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de a Fachet Vital Pluszban található három különféle gomba számos egyéb jótékony hatást is eredményez (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, cukoranyagcsere-, veseműködés támogatása, értágító hatás, a szervezet oxigén-felhasználásának javítása, energetizáló hatás, stb.).

Önnek is és Édesapjának is ezért a Fachet Vital Plus fogyasztását ajánlanánk, mely a fent leírtak alapján hozzájárulhat a vérnyomás optimalizálásához is. Javasolt kezdeti adagolás 2×1-2 kapszula naponta (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Érdemi javulást, fordulatot személyre szabott holisztikus gyógymóddal lehetne esetleg elérni, ami az Önök aktív részvételét is kívánja! Ennek meghatározó pillére lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt, személyre szabott átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix; Progastro825), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása, Édesapjának az eperfalevél, Önnek a máriatövis. Ajánljuk Édesapjának a Preventa víz utáni érdeklődést, mivel ennek fogyasztása is segíthet a cukorháztartás zavarának rendezésében.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jobbulást 

dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot