Orvos válaszol - cukorbetegség

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr. Cukor betegséget diagnosztizáltak. Gyógyszert szedek rá, de még mindig 10 főlött van az érték. Szeretnék segítséget kérni, milyen terméket javasol, és milyen dózisban. Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: É. Zoltánné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk. Kiegészítésként meghatározó lenne az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor úr! 40 éve vagyok cukorbeteg. A kezem elkezdett zsibbadni az utóbbi időben. Bízok benne hogy nem Diabetes neuropátia . Remélem hogy valami idegi probléma “csak”. Szeretnem megpróbálni a gyógygombát.
Érdeklőni szeretnék melyiket ajánlja.

B. Károly

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. június 20.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A több évtizedes cukorbetegség bizony előfordulhat, hogy idővel a neuropathia tüneteit is eredményezheti. Ennek valószínűségét/mértékét csökkenti a jól kezelt és karbantartott cukorháztartás, normál tartományban lévő vércukorszinttel.

A gyógygombák segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Kiegészítésként fontos az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás jelentőségének hangsúlyozása illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Üdvözlöm!
Én úgy tudtam, hogy a Hernyógomba a leghatásosabb a cukorbetegég kezelésében. Az önök hernyógomba termékénél ennek a problémának a kezelése nem szerepel. Kérdésem, hogy a Kínai hernyógomba terméküket ajánlja a 2-es típusú cukorbetegség esetén? Vagy! Más terméket javasol?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Z. Antal

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. május 16.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A diabétesz kiegészítő kezelésének egyik elemeként mi a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását szoktuk ajánlani, mely a hernyógombán kívül más összetevőket is tartalmaz, így a készítmény hatása jóval szélesebb kiterjesztésben segíti a szervezet működését, mint egy monokomponensű termék. Mindezt egy holisztikus rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomag részeként.
Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget,
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Tisztelt Dr Fachét orvosi csapata!

Cukor betegség és vese alul müködés esetén mit ajánlanak? (Tudom, hogy a müködés hosszú ü-vel irandó, de a gépemen ez a betű nem használható.)
Válaszukat várva maradok tisztelettel:
Nánási Szilvia

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 21.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük kedves érdeklődését! A gyógygombák nem gyógyítják a diabéteszt, de segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban (ez az adag felemelhető lenne szükség esetén 2×2 kapszulára /testsúlytól függően/, de a vese alulműködése miatt ezt nem ajánljuk). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Kiegészítésként fontos az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás jelentőségének hangsúlyozása illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).
Tisztelettel kívánunk jobbulást
Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot