Orvos válaszol - COP betegség

Kérdés

Azzal kérdéssel fordulok Dr Fachet orvosi csapatához.Milyen gomba készitményt javasolna,COP-beteg vagyok.Amiről tudok 5 -éve.Belégző tabletát szedek,a hörgőtágitásra.Ct vizsgálat,beszürödéseket mutat.Magas vérnyomás betegségre is szedek 2 féle gyógyszert.Antideprenszáns gyógyszert is szedek,nyugtatóval! Zsirmájam is van,és a húgysav szintem is magas!Fáradékony,kedvetlen,rossz a hangulatom,kőzérzetem. Válaszukat elöre köszönöm. Üdvözlettel:Gizella

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 20.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus orvosi terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot