Orvos válaszol - agydaganat

Kérdés

Férjemet januárban műtötték a legagresszívabb agydaganattal .Sugár, ill. kemoterápiát kap jelenleg a harmadikat. Kérdésem melyik terméket ajánlja???
Köszönöm

Válasz

fachet

2021. május 25.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. A kérdés az, hogy ezeknek a változásoknak a létrehozására van-e lehetőség egy ilyen agresszív folyamat esetén, és elegendő idő?

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő 2-3 napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert sajnos a gyógygombák sem csodaszerek, csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.
Tisztelettel kívánunk Férjének jobbulást

Dr. Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt orvoscsapat!
Édesanyámnál 05. 21-én 2 agydaganatot találtak. Az egyik a kisagyban van ( azt műteni kell), a másik egy kezdemény a kisagy és nagyagy között. Egyenlőre többet nem tudunk. Mit tudnának ajánlani? Minden kezelés érdekel minket!
Előre is köszönöm válaszukat.

Válasz

fachet

2021. május 25.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A szövettani eredmény fogja meghatározni Édesanyja terápiáját, ennek hiányában – egyelőre – általános javaslatot tudunk tenni. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő három napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert sajnos a gyógygombák sem csodaszerek, csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.
Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

Dr. Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr,
8 éves boxer kutyámnál 3 hónapja állapították meg a betegséget: Osteo-chondrosarcoma osteolysis – el. Sajnos műtétileg semmit nem lehet csinálni mert a koponyáján jobb szeme felett alakult ki egy hatalmas daganat ami, már a januári CT kimutatta, hogy 45mm átmérőjű és áttörte a koponyacsontot. Sajnos azóta a daganat sokat nőtt. Hál’Istennek … életvitele semmit sem változott, játékos, rendesen eszik, de sajnos fáj neki, mert ha játék közben véletlenül neki megy valaminek a “puklijával” nagyot nyüsszent. Kérdés: pecsétviaszgomba tud-e segíteni az életminőségén és hogy kellene adagolni. Köszönöm válaszát.

Válasz

fachet

2021. április 09.
Tisztelt Uram!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Sajnos a sarcoma kezelése komoly kihívást jelent, mi inkább a Fachet Vital Defense Basic nevű összetett – célzottan ilyen betegségek kiegészítő kezelését szolgáló – készítményt ajánlanánk. A boxerek testsúlya alapján 2×2 kapszula lenne a javasolt adag (ez beadható kapszulában, vagy a kapszula tartalma elkeverhető pépesebb tápban /híg, vizes oldatban a kapszulák tartalma nem oldódik, nem keveredik jól/).
Javasoljuk Dr. Szabó Mariann állatorvos felkeresését, aki további segítséget tudna adni Rockynak. Elérhetősége: [email protected]
Jobbulást kívánunk tisztelettel
dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Már három esetben műtöttek jóindulatu agydaganattal minden esetben benne maradt, amit elhelyezkedése miatt az orvos nem tudott kivenni. ami kiújjult, Lehet e olyan gomba készitményt kapni ami megszünteti teljes mértékben a gócot. G. László

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Uram!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A gyógygombák kiváló és sokoldalú készítmények, de nem ígérhetjük, hogy alkalmazásuk önmagában gyógyulást hozhatna. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot