Orvos válaszol - agydaganat

Kérdés

Már három esetben műtöttek jóindulatu agydaganattal minden esetben benne maradt, amit elhelyezkedése miatt az orvos nem tudott kivenni. ami kiújjult, Lehet e olyan gomba készitményt kapni ami megszünteti teljes mértékben a gócot. G. László

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Uram!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A gyógygombák kiváló és sokoldalú készítmények, de nem ígérhetjük, hogy alkalmazásuk önmagában gyógyulást hozhatna. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kérdésem a következő.
Nagybátyámnál aki a múlt héten egy baleset miatt kórházba került rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak. A ten már kapja a kemoterápiát.
Melyik gyógygomba készítményt ajánlanák neki és milyen menyiségben?

Segítségüket előre is köszönöm

Üdvözlettel.
Gabriella

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. július 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, s az agyi daganatok közt sajnos vannak olyan szövettani típusok, melyek kezelése különösen nagy kihívást jelent. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Nagybátyja érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk jobbulást Nagybátyjának

Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Nagyon szeretnék abban tanácsot kérni férjemet 2017 Ben agydaganattal diagnosztizálták majd az operáció után nem sokkal megtudtuk hogy tüdő daganatos ,sugárkezelés kemoterápia után a daganat kissé védett,ez nem volt elég sajnos a fenntartó kezelés miatt szívinfarktust kapott majd abból kigyogyulva immunterápia kezelést kapott ,itt jöttek a problémák , kiütések jelennek meg aztán hasmenés és ízületi fájdalmak nem tudom mit tegyek milyen gyógygomba segíthetne higy ne kelljen Annyi sok fölösleges kenöcsök fájdalomcsillapítók hasfogók bélflóraerősitöket kipróbáltam már de eredménytelenül az anyagi oldalt ne is említsem mit tudna ajánlani köszönöm hogy szánt rám egy kis időt

L. Gyuláné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. május 28.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Kérjük, legyen szíves a legutóbbi olyan zárójelentést átküldeni nekünk, amely pontosan összefoglalja a kórtörténetet és mutatja a jelen állapotot, az aktuálisan szedett gyógyszerekkel, hogy célzott javaslatot tehessünk.
Köszönettel várjuk válaszát, jobbulást kívánunk Férjének, tisztelettel
Dr Fachet orvosi csapata
Kérdés

Üdvözlöm.
Idén Január elején a bal kézfejem nem tudtam mozgatni. Az ujjaim majdnem lebénultak. Kórházba utaltak, CT vizsgálat kimutatta az agydaganatot. Az Amerikai úti Ideggyógyászati Klinikára átszállítottak. Másnap reggel meg is műtöttek, 7,5 x 4 x 4 cm-es daganatot távolítottak el. Március 14-én kontroll vizsgálaton közölték hogy a szövettani vizsgálat szerint magasabb az osztódási mutatóm, kontrasztos MRI vizsgálatot csinálunk. Májs 9-én meg is történt (erre volt időpontom) majd május 20-án ambuláns rendelésen voltam. Ekkor közölték hogy újabb daganatom van, 3,5 cm, agyhártyán .s szemideg mögött. Nem műthető. Mind kettő jobb oldalon, első fejtetőn volt. Az új a jobb szem és az orr között, homlokban. Sugárkezelést kértek az Onkológiai Intézettől. Június 11-én kezdődik a kezelés. Kérdezem mit javasolnak, mit szedjek? Az immunrendszerem is fel kellene erősíteni szerintem a sugár kezelés előtt. Köszönöm a válaszukat. Szép napot kívánok.

Sz. János

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. május 28.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Nem ismerve a szövettani diagnózist, általánosságban jellemző, hogy a koonyaűrön belül van néhány olyan daganattípus, amelyek kezelése vagy a szövettan, vagy az elhelyezkedése miatt sajnos az átlagosnál is nagyobb kihívás. Korrekten közelítve kérdését gyógyulást a gombakészítményektől nem ígérhetünk, de a szervezetet képesek lehetnek jótékonyan támogatni több módon is. Engedelmével az alábbiakat osztanánk meg Önnel.
A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.
A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.
Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást,

Dr Fachet orvosi csapata

Kérjen tanácsot