Vesebetegség

Tisztelt Doktor úr!

43 éves világ életemben sportoló, 2 gyermekes édesanya vagyok.
Vesebeteg vagyok. Beszűkült vesefunkcióval (efgr:56), illetve a bal vesém zsugorodott 3cm-t. (10-ről 7cm-re) A jobb oldali vesém rendben van.
Szeretném a segítségét kérni és a tanácsát, hogy milyen kezelést ajánlana erre a betegségre? Tényleg nagyon el vagyok keseredve….

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 20.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár nem ismerjük az Ön kórtörténetének részleteit, kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény.

Kiegészítésként a gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által említett probléma esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne azonban, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, melyhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata