vastagbél daganat

Tisztelt Dr. Úr!
83 éves édesapámat, 2 t múlva műtik vastagbél daganattal. Nem tudjuk még, hogy kell e neki utókezelés (kemoterápia, sugárkezelés), de szeretnék érdeklődni, hogy a műtét után mikor kezdhetné el szedni az Önök által forgalmazott gomba kapszulát és milyen mennyiségben.
Szeretném megkérdezni milyen gyógygomba szedését javasolják. Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel: S.Sz.Hajnalka

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését. A készítmények fogyasztását akkor javasoljuk elkezdeni, amikor a műtétet követően a táplálkozás rendje helyreállt.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók.

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesapjának

Dr Fachet orvosi csapata