vastagbél daganat

Tisztelt Doktor Úr!

Édesanyámnál (59éves) 2017 májusában diagnosztizáltak vastagbél daganatot. Kapott 28 sugár kezelést. Októberben megműtötték.Utána gyógyszeres kemoterápiás kezelést kapott. Rendszeres onkológiai és sebészeti ellenőrzés alatt tartják. A máján,veséjén több, kisebb ciszta van. Félő az áttét kialakulása. Ezt szeretnénk elkerülni. Jelenleg tünetmentes. Gyengének érzi magát,belső remegése van, rossz a közérzete, az immunrenszere is elégé legyengült. A doktor úr véleményét és segítségét szeretnénk kérni!
Melyik terméküket javasolná édesanyámnak és milyen adagolásban?
Válaszát előre is köszönjük!

Tisztelettel: K. Petra

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 14.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Édesanyja érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

Dr Fachet orvosi csapata