Vastagbél daganat

Tisztelt Doktor Úr!
A nővérem végstádiumban lévő rák beteg.Onkológusa szerint idézem: ” csoda,hogy még él”!Mondjuk amilyen ” gyógyszert ” szedetnek vele szerintem is csoda (Stivarga).
Valószínűleg, a folyamat ami a testében zajlik úgy másfél éve nem ,fordítható vissza, de vajon tudna e nekem ajánlani valamit amivel segíthetnék az állapotán.
Sokat alszik,amikor fent van sétálgat,de hamar elfárad, enni eszeget, sok folyadékot iszik.
Vitaminokat eszik, Béres cseppet is,meg egyféle gomba kivonatot nem tudom pontosan mit!
Nézegettem a termékeiket de tanácstalan vagyok, olvastam ezt-azt gombakészítmények jótékony hatásairól de nem tudom mi lenne számára a megfelelő.
Vastagbél daganattal kezdődött,kiültették a vékonybelét,majd három agresszív daganat alakult ki a máján és a gyomrában is van daganat.
Kétféle kemót kapott,most pedig Stivarga nevű “gyógyszert” szed.
Szóval, a kérdésem az, hogy tudna ajánlani valamit ami segítségével könnyíthetnénk az állapotán?
Egyenlőre fájdalma még nincs.
Köszönöm a figyelmét!
Üdvözlettel: N.L.B.O.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. július 19.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Sajnos a leírás alapján úgy tűnik a folyamat nem visszafordítható, de engedelmével részletesebb összefoglalót írunk.

A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével, a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kellene szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztása segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján, valamint az azt megelőző és követő három napon ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

Sajnos az előrehaladott állapot miatt a felsorolt lehetőségek többsége már nem jöhet szóba, s a gyógygombák hatása is csak 2-3 hónap alatt teljesedik ki, így akutan a fogyasztásuk nem tud érdemi javulást biztosítani.

A makrobiotikus táplálkozás erőt adhat, illetve később, esetleges fájdalmak esetén a háziorvos tud írni fájdalomcsillapító tapaszt.

Tisztelettel kívánunk kitartást, lelkierőt és türelmet Mindnyájuknak!

Dr. Fachet orvosi csapata