Székrekedés

Hosszú évek óta székrekedéses vagyok ,mindegy mit iszok és eszek nincs jelentősége. Általában cigaretta, kávé segít (pár nap) de igazán semmi nem válik be. Napokig nincs székletem 4-5 napig se, és utána jön a hashajtó. Az ingert alig érzem, de leginkább nincs. A hasmenést nem ismerem csak ha beveszem a gyógyszert. Colon hidro therapiára is jártam, nem hozott eredményt.
Segítségüket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: G. T.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. szeptember 01.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Számos anyagcserefolyamat harmonizálásával a gyógygombák segíthetnek a székrekedés megoldásában, de ennek számos egyéb feltétele is van. Kiemelt szerepet kap a táplálkozás, a megfelelő folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a bélflóra rendezése minőségi probiotikummal (pl. Probiotix), mindezek kiegészíthetők gyógyteákkal, gyógynövény-készítményekkel.

A gyógygombák közül a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Tisztelettel kívánunk jobbulást, jó egészséget!

Dr Fachet orvosi csapata