Staphilococus aureus

Tisztelt Doktor Úr! Afrikai férjem fején hátul fájdalmas gennyes dudorok jelentek meg.Szinte megvastagodott a bőr. Staphilococus aureus a diagnózis , talán. Ennek gyógyításához milyen gombát és milyen adagban javasol?
Köszönöm a segítségét!

 

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 22.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Komplex kivizsgálás és kezelési terv* szükséges ahhoz, hogy Férje megszabaduljon ettől a problémától. Lehet, hogy ennek* kialakításához elegendő a bőrgyógyász, de szükség esetén egyéb szakterület(ek) képviselőjét is segítségül kell hívni (pl. infektológus, sebész). Kérdés, miért alakulhatott ki ez az állapot?

A Staphylococcus kezelése mindenképpen antibiotikumot kíván, s a szervezet immunrendszerének erősítése is indokolt. A gyógygombák kiegészítőként kaphatnak szerepet a terápiában, immunerősítő, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő hatásuk, stb., mind támogathatják a gyógyulást.

Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Tisztelettel kívánunk mielőbbi gyógyulást Férjének

Dr Fachet orvosi csapata