Reflux és gyomorpanaszok

Kedves Tanácsadó!

Édesanyámnak szeretnék gyógygomba termékeiből választani. Refluxxal küzd és folyamatos gyomorpanaszai vannak, ha picit nem figyel oda napokra ledönti a hasmenés, gyengeség! Szeretnék erre megoldást találni az Önök segítségével! Válaszukat előre köszönöm.

János

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. április 05.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Fontos, hogy a szükséges kivizsgálások maradéktalanul megtörténjenek, mert ezek adhatnak tiszta képet a folyamatokról és határozzák meg az orvosi terápiát.

Az Ön kérdése alapvetően egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Igaz ez a gyógygombákra is, melyek egyébként több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Édesanyja vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna a részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának,

Dr Fachet orvosi csapata