prosztata nagyobbodás

Jó napot kívánok. A páromnak prosztata nagyobbodása lett , legyen szíves ajánlani a termékekből ,melyik lenne a célra vezető a gyógyuláshoz. Válaszát köszönöm.

H. Györgyné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 30.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az életkorral járó prosztata megnagyobbodás bizonyos mértékig természetesnek mondható. Kordában tartását segítheti a rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás, mely sem nyomással, sem túlzott erőkifejtéssel nem terheli az alhasi régiót.

A Fachet készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Párjának a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással. Rosszindulatú folyamat esetén más készítmény és adagolás indokolt.

Javasolt az étkezés célzott átalakítása, s népi gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata