Prosztata nagyobbodás

Tisztelt Dr. Úr!

Prosztata nagyobbodásom és gyulladásom van. Nehezen indul meg a vizelet. Orvosom műtétet javasol. Ön mit javasolna, mit tegyek? H. M.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 05.

Tisztelt

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Műtét vonatkozásában javasoljuk, hagyatkozzon a szakorvos véleményére, látatlanban, a teljes kórrajz ismeretének hiányában ebben nem lenne korrekt állástfoglalnunk.

A Fachet készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.).

Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással.

Érdemes a táplálkozás célzott átalakítása, s népi gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást