prosztata daganat

Prosztata rosszindulatu daganatot állapitottak meg nálam, és hormoninjekciókat kapok hármat, amiből kettőt már megkaptam.Sajnos a velejáró klimax összes tulajdonságaival együtt. Szeptemberben kezdődne a 37 db sugárkezelés, amitől megmondom őszintén nagyon félek, mert elég sok rossz tapasztalatot olvastam róla/vastagbél égetés , mütétek sora stb/. Azt szeretném kérdezni, hogy vállaljam-e a sugárkezelést, és hogy olyan gyógygomba keveréket lehet-e kapni, amiben pecsétviaszgomba, bokrosgomba,kinai hernyógomba, shiitake gomba , mandulagombát tartalmaz, illetve melyik gombát tudnák nekem ajánlani.Előre is köszönöm a válaszukat:
Tisztelettel V. Barna

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. augusztus 12.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát (melyeket Ön is említett) tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúlyvesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. A sugárterápia indokoltságát, így a javasolt orvosi kezelést részünkről – a teljes információk hiányában – nem volna korrekt megítélni vagy felülbírálni, így javaslatunk az orvosi terápia kiegészítésére vonatkozik.

Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata