Parkinson kór

Tisztelt Doktor Úr!
77 éves férfi parkinson beteg részére lenne – e valamilyen gyógykészítmény , amit a -/ parkinson, szívritmuszavar, prosztatanagyobbodás , nyaki érelmeszesedés / meglévő gyógyszerek mellett lehet szedni.
Köszönettel: F.M.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 05.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind hozzájárulhatnak a tünetek enyhítéséhez.

Az említett betegségek terápiájának kiegészítő kezeléseként a gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget a felsorolt problémák esetében, de van, amelyre nincsenek érdemi hatással, mint pl. a porckopás. Édesanyjának a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy amennyire ez lehetséges, a beteg vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást, ami a magas életkor miatt már korlátozottan kivihető.

Tisztelettel kívánunk jobbulást, jó egészséget