Parkinson kór

Tisztelt Doktor Úr!
A tavalyi évben sajnos Parkinson-kórt diagnosztizáltak nálam,48 éves korban.Izmaim merevek,gyakran szédülök,állandó fáradtnak érzem magam,sokszor a napi teendők elvégzése is nagyon megerőltető számomra.Ez természetesen negatívan hat a lelkiállapotomra is,gyakran vagyok lehangolt,kedvetlen.A családban, felmenőim között nem fordult elő ez a betegség. Azt szeretném kérdezni Öntől,hogy erre a betegségre lehet-e gyógygombákat szedni,melyiket és milyen adagolásban?Várom válaszát,üdvözlettel: Tóth Krisztina

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. február 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Korrekten közelítve kérdését gyógyulást a gombakészítményektől nem ígérhetünk, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több meghatározó folyamaton keresztül is.

A Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kellene szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus orvosi terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk. További kiegészítésül javasoljuk a CBD olaj fogyasztásának kipróbálását is.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata