nagyfokú porchiányos állapot

Tisztelt Dr Fachet orvosi csapata!
Kérdésem, hogy nagyfokú porchiányos állapotra ami a térdeimet érinti, mi a javaslat? 25 éve szedetik velem a condrosulf, dona, és a többi porcosítót. Már abbahagytam, mert nagyon fájt a fejem a gyógyszerektől. Helyette kolagént iszok, és étrendkiegészítőket szedek. Pl: zöldkagyló, kurkuma, és hasonló. A vállizületeimmel, a nyakcsigolyáimmal is problémák vannak. Kenem különféle balzsamokkal, de mindennap nagy fájdalmaim vannak, és így járok dolgozni.
Milyen segítséget tudnak nekem ajánlani?
Köszönettel: K. Judit

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. április 08.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az elkopott porc pótlására nem tudjuk Önnek javasolni a gyógygombákat, mert e tekintetben nem várható tőlük érdemi hatás, – ahogyan sajnos más készítmények sem tudják ugyanezt megtenni.

Viszont az ilyenkor gyakori kísérő gyulladásos folyamatokra illetve a szervezet egyéb anyagcsere folyamatainak támogatására a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást,

Dr Fachet orvosi csapata