melldaganat

Jobb mellemben 8mm roszindulatu daganatot talaltak..1 honapja szedek algat amiben 4 fajta gomba es asztaxanintan van.Most ott tartok hogy alig lehet talalni a csomot.Kedden akarnak muteni.Mitevo legyek.

M. Magdalena

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 28.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A kívülállóság, a távolság és a részletek ismeretének hiánya miatt sem lenne korrekt állástfoglalnunk abban a kérdésben, hogy a tervezett műtét elvégzésre kerüljön-e. Ezt egyrészt szakmai alapon kell eldönteni, másrészt Önnek kell átgondolnia, melyik út mivel jár, s melyik miként hoz az Ön számára megnyugvást vagy bizonytalanságot. Utóbbi állapot esetlegesen félelemmel társulva megkerülhetetlen akadálya a gyógyulásnak. Engedelmével néhány fontos gondolatot megosztunk Önnel a betegséggel kapcsolatosan. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező* együttesen befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét ezért rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Vagyis az Ön szervezetét abban kell segíteni, hogy megszabaduljon azoktól a romboló hatásoktól*, amelyek a betegség felé sodorták és a kezelések ellenére zavaró jelenlétükkel továbbra is fenntarthatják (áttétek) azt. Olyan változásokat kell létrehozni testi-lelki-szellemi síkon egyaránt, amelyek összhatásukban az Ön szervezetét az egyensúly felé terelik. Minden kemo-, sugár- és gyógyszeres terápia, gyógygomba, gyógynövények, stb. csupán támogatják ebben a folyamatban a szervezetet. A kulcs a változás, amit Önnek kell létrehozni, ami így nem váltható ki semmi mással.

A gombakészítmények ebben a folyamatban elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Nem tudjuk, hogy az Ön által fogyasztott készítmény mely gombákat, milyen mennyiségben és mekkora poliszacharid-koncentrációval tartalmazza, de mi Fachet Professzor kutatásai alapján daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata